Goes is volop in beweging naar een duurzamere toekomst. Met een groeiend aantal zonnepanelen op daken, helpt de gemeente haar inwoners overstappen naar groene energie. In2Solar speelt een cruciale rol in deze overgang, en met elke installatie komt Goes een stapje dichter bij haar doel: energieneutraal worden in 2045.

Waarom Zonnepanelen Kiezen in Goes?

– Geniet van Eigen Zonne-energie: Met 1.140 zonuren per jaar in Goes, is het gebruik van eigen zonnestroom niet alleen leuk, maar ook voordelig.

– Bespaar Jaarlijks: Met een gemiddelde besparing van €1.143 per jaar, is het geen wonder dat al 2.766 huishoudens in Goes de overstap hebben gemaakt.

– Overheidsstimulering: Profiteer van 0% btw op de aanschaf van jouw zonnepanelensysteem in Goes.

– Financiële Voordelen: Begin direct met besparen zonder spaargeld te gebruiken en verhoog de waarde van je woning. Bekijk de video waarin Dorien dit uitlegt.

Wat Maakt Goes Ideaal voor Zonnepanelen?

In2Solar toont aan dat daken in Goes ideaal zijn voor zonnepanelen, hoewel sommige gebieden een vergunning nodig hebben vanwege hun historische waarde. Zoals:

– Binnenstad van Goes

– Specifieke straten in Kloetinge

Goes’ Streven naar Energie Neutraliteit

Tegen 2045 wil Goes evenveel energie opwekken als dat het verbruikt. Hoewel al 2.766 huishoudens de voordelen van zonnepanelen hebben omarmd, hebben we nog een lange weg te gaan om deze ambitie te realiseren. Sluit je aan en draag bij aan een groener Goes!

Conclusie

Zonnepanelen in Goes zijn meer dan een trend; het is een stap naar een groenere en duurzamere toekomst. Doe mee aan deze beweging en maak van Goes een voorbeeldgemeente in groene energie. Start vandaag nog met de postcodecheck en ontvang een persoonlijk advies over jouw potentieel met zonnepanelen.