Beoordelingen

Beoordelingen

 • Mark Hellevoetsluis
  10

  Goeie service met vakmensen

  De offerte van de panelen was snel binnen en de afspraak om te plaatsen was snel gedaan. De monteurs hebben uitstekend en netjes hun werk gedaan. Kortom, goed bedrijf met fijne mensen.
 • Cees Timmermans Oud-Vossemeer
  10

  Perfect

  Prima service. Klasse monteurs
 • Merel Hellevoetsluis
  10

  Goede ervaring met in2solar

  Vriendelijk van begin tot eind. Goed voorgelicht betreft de zonnepanelen en plaatsing. Panelen zijn netjes geïnstalleerd, kan er niets op aanmerken.
 • Wim Strijen
  9

  Niet teleur gesteld.

  Na een bezoek van Remge Diender en vertelt wat ik als klant gaarne zou willen, mits de mogelijkheden er zijn.Een aanbieding gekregen voor zonnepanelen die Qua prijs normaal is. Een duidelijke uitleg en na enkele dagen erover nagedacht te hebben de opdracht gegeven voor montage. Wachttijd viel mee en de totale montage is naar alle tevredenheid gedaan. Waar het op neer komt. In2solar heeft een mooi produkt keurige montage en montage medewerkers. Persoonlijk beveel ik het bedrijf aan.
 • Hans Sommelsdijk
  10

  Van begin tot einde dik tevreden!

  Bezoek door Dominic als erg prettig ervaren. Duidelijke uitleg en gelijk een heel goed beeld. De jongens die ze 2 maanden later gelegd hebben waren kundig en erg vriendelijk! En daarbij waren ze financieel gezien ook nog de beste optie!
 • René ROZENBURG ZH
  6

  Soms wat moeizaam, maar wel oplossingsgericht.

  Op 6-01 zouden de panelen geïnstalleerd worden, helaas werd dit afgemeld vanwege ziekmeldingen, begrijpelijk. 7-01 zouden ze de panelen plaatsen, maar dit werd halverwege de dag stopgezet, mede ook door opkomende wind. Men zou 9-01 terugkomen , wat ook is gebeurd. Er was was geen elektro monteur bij aanwezig. We kregen die maandag te horen dat deze apart zou komen. Deze zou ons maandag ellen, maar helaas is dit niet gebeurd. Zelf woensdag gebeld en een hele aardige dame heeft het meteen geregeld en donderdag was deze om 9 aanwezig en heeft de klus afgemaakt, ok al liep dit door omstandigheden uit. Dus al met al wat hobbels, maar wel goed opgelost.
 • John Steinbrecher Stellendam
  10

  Uitstekend geholpen

  Zeer kundige en vriendelijke monteurs. Zeer behulpzaam bij het opstellen van de offerte. Ook de afhandeling bij het inplannen van de (snelle en op korte termijn) montage en het regelen van de btw-teruggave was uitstekend.
 • Roberto Oostvoorne
  10

  Zeer professioneel en alles volgens afspraak

  Wij hebben een goed advies van Remge gekregen, die ook de moeite na om langs te komen zodat onze panelen optimaal renderen. Ook het montageteam heeft alles netjes uitgevoerd en binnen 1 dag werkend opgeleverd.
 • Rob Vlaardingen
  8

  Goede informatie door Remge en afspraak is afspraak

  Duidelijke offerte en goede informatie door Remge, bij uitvoering goed professioneel team en alles in één dag opgeleverd top.
 • HW Rij Vlaardingen
  8

  plezierig

  werken netjes en correct.
 • Robin Vlaardingen
  8

  Zeer professioneel team, prima service!

  Er is door een prettige verkoper duidelijk aangegeven wat er te koop is, en vervolgens door een prima installatie team op de beloofde data ( op zeer korte termijn ) geïnstalleerd.
 • Peter Stolk Brielle
  1

  Teleurstellend is nog een understatement...

  Mijn ervaring met In2Solar is ronduit teleurstellend, lees: zeer negatief. De feiten: 1) plaatsingsdatum is 4x verschoven 2) toegezegde 410 wp panelen als 380 wp panelen gelegd 3) tweede hands omvormer als nieuw verkocht 4) chaotische installatie omvormer en aansluiting op slimme meter. Monteur ging op vrijdag om 17.00 uur naar huis terwijl alles open lag. Op zaterdag kwam er ondanks de toezegging dat het zou worden afgemaakt niemand opdagen. Er was ook niemand bereikbaar. 5) op zich niet relevant, maar wel tekenend: bij aankomst reden de panelenleggers direct een deuk in de auto van de buren. De financiele afwikkeling en communicatie met In2Solar hierover was ook een grote sof. Ik moest akkoord gaan met een kleine korting/compensatie, anders zouden de panelen worden weggehaald. Kort en goed: afdeling nachtmerrie. In2Solar neemt klanten niet serieus en lijkt enkel uit op het binnenhalen van orders. Bezint eer ge begint.
 • Leon Versaevel Melissant
  6

  Gemengde gevoelens

  Mijn ervaring met in2solar zijn een beetje dubbel. De panelen die op mijn dak geplaatst zouden worden konden bij nader inzien daar niet geplaatst worden. Dit had van te voren vastgesteld moeten worden. Hierna is er wel goed meebewogen om tot een oplossing te komen. De monteurs waren vriendelijk en werkten hard. Helaas is er tijdens de werkzaamheden een dakpan gebroken waardoor ik lekkage in mijn badkamer heb gehad. Dit is niet door de monteurs gemeld/opgemerkt.
 • Cor Nieuwe-Tonge
  10

  Snelle en degelijke montage en prima advies

  Nadat ik de afspraak heb gehad zijn ze nog langs geweest om het advies te controleren. Daarna volgde binnen enkele weken al de montage van het systeem.
 • Daniel Dirksland
  1

  Rommelige organisatie en planning.

  Installatie is nog steeds niet volledig aangesloten. Bij instalatie op platte dak naar de buren 2 winkelhaken gemaakt in het epdm, dit is niet gemeld door de monteurs waardoor de buren 2 dagen met een forse lekkage hebben gezeten. Ook worden afgesproken starttijden door de monteurs niet gerespecteerd en als ze aankomen melden ze zich niet eerst maar klimmen gelijk het dak op waardoor ze in een voor het raam staan zonder dat je weet dat ze er zijn.
 • Thijs Brielle
  2

  Zeer slechte communicatie

  Plaatsen van panelen snel en professioneel. Het lage cijfer volledig toe te schrijven aan slechte communicatie. Slecht bereikbaar en niet terugkoppelen. Toch wel aanbevelen door snelle levering na akkoord offerte.
 • Hanny Hellevoetsluis
  8

  Fijne medewerkers

  Goed gesprek voordat ik de beslissing nam. Aardige mannen die kwamen installeren en ook uitleg gaven. Wel jammer dat de factuur en deze beoordeling bij m'n reclame terecht kwamen.
 • Jurgen Sint Willebrord
  10

  Van begin tot oplevering een fijne ervaring

  Vanaf het eerste gesprek en offerte tot en met de oplevering een fijne ervaring. Alles netjes afgewerkt en goed opgeleverd. Nu maar hopen dat het een zonnige winter wordt.
 • Dick van Vliet Hellevoetsluis
  10

  Geweldig !

  Na het verkoopgesprek thuis (binnen 1 dag na tel.) door de enthousiaste verkoper Remge Diender heb ik andere offertes laten vallen. 12 zonnepanelen incl. materialen plus alles wat er bij hoort resulteerde in een offerte waarbij de noodzakelijk in mijn geval te vervangen groepenkast incl. de prijs was welke ik elders zou betalen. Plaatsing gebeurde nog 1 dag eerder dan afgesproken en het waren zeer vriendelijke en vakkundige installateurs. Complimenten voor het hele gebeuren.
 • Rini Oudenbosch
  7

  Kwalitatief hoge afwerking en goed materiaal. Echter qua communicatie is verbetering mogelijk.

  Door stagnatie in de aanlering zonnepanelen vanuit de groothandel en door bezettingsproblemen bij In2solar een valse start moeren maken. Wel alles ingezet door leverancier om zaken op te lossen. Maar helaas liet de communicatie daarbij wel wat te wensen over.
 • Wim Ooltgensplaat
  9

  Gewoonweg heel goed.

  Binnen enkele dagen na ons verzoek kwam vertegenwoordiger van de onderneming op bezoek. Het offerte traject verliep top en uitleg was mij volkomen duidelijk. De plaatsing binnen 4 weken na akkoord op de offerte bleek uit de verhalen van derden ook top. De plaatsing op zich ging goed. Al met al een zeer tevreden klant.
 • Bram Oude Tonge
  10

  Van offerte tot uitvoering bijzonder professioneel

  Positief, In2solar geeft passend en eerlijk advies. Wij raden In2solar zeker aan. Na opdracht de zonnepanelen binnen twee weken zeer vakkundig gemonteerd en ingebruikname genomen.
 • Alex Achthuizen
  10

  Geweldig

  3 weken nadat Dominic de offerte had gemaakt bij ons aan de keukentafel, waren we ineens electriciteits leverancier geworden. Om 08:00 uur stonen er 2 mannen op de stoep om 10 zonnepanelen te installeren op ons dak en aan te sluiten in de meterkast. Om 13:00 uur waren ze klaar. Prima gewerkt. Ik kan in2 Solar iedereen aanbevelen. Oh en niet onbelangrijk behalve de zeer goede service was de prijs ook bijzonder concurerend.
 • Dirk Melissant
  10

  Vlotte en keurige installatie!!

  Na een vakkundig advies gesprek en keuze gemaakt over welke installatie het beste zou passen. Gezien op huidige en toekomst situatie. Ze waren ook goed op de hoogte met alle technische en politieke ontwikkelingen. Binnen een redelijke termijn de installie ingeplanned en panelen zijn keurig geplaatst. Ook kabel werk en meterkast aanpassing prima uitgevoerd. Fijn om zo goed geholpen te worden.
 • Mart Hellevoetsluis
  2

  Ik heb de order geannuleerd omdat In2Solar tot 3 keer toe afgesproken installatiedatum niet nakomt

  In2Solar stuurt ons één dag voor de afgesproken leverdatum van de eerder bestelde installatie een nieuwe offerte, omdat naar hun zeggen de beoogde panelen niet tijdig geleverd zijn. Reeds tweemaal eerder kwamen zij een afgesproken leverdatum niet na en meldden zij dat pas aan de vooravond van de beoogde levering. Eerst omdat de omvormer niet beschikbaar was en later omdat er een personeelstekort was. Die tweede keer waren dus klaarblijkelijk wel alle materialen beschikbaar. Die zijn daarna hoogstwaarschijnlijk aan een andere klant geleverd zonder daarover met ons te overleggen. Drie keer is scheepsrecht; order geannuleerd
 • Hein Terneuzen
  7

  gemengde emoties

  Nadat alles was opgemeten, kwamen we in een fase terecht waarin niet alles helemaal verliep zoals je zou verwachten. Na enkele weken van kleine frustraties is de installatie goed en netjes gedaan en nadat ikzelf 2 x naar Enphase heb gebeld loopt het nu als een geoliede machine. We hadden graag nog een eindgesprek gehad, wat er nooit is geweest. Aftersale mag, maar is misschien nu al beter. Enphase is 100% top en een grote aanrader. Wat betreft In2solar ben ik gematigd optimistisch en tevreden. Wel raad ik ze aan als installateur van panelen, omdat ze met name gaan voor hoge standaard en kwaliteit.
 • willem Kapelle
  6

  Werking panelen tov beloofde resultaat is goed

  Uitleg en offerte was goed. Communicatie tav planning en plaatsen panelen verliep stroef . Communicatie binnen jullie eigen organisatie behoeft de nodige aandacht.
 • Twan Sommelsdijk
  10

  Topkwaliteit, super service, klantvriendelijk

  Een professioneel bedrijf dat meedenkt en goede adviezen geeft. Zowel bij kennismaking als montage en levering zeer klantvriendelijk en er word meegedacht aan een goede, mooie, duurzame oplossing op maat gemaakt. De oplevering is zeer accuraat, kwalitatief hoogstaand en ook hier wordt meegedacht wanneer en hoe plaatsen we de zonnepanelen. Kortom een mooi, servicegericht en persoonlijk bedrijf welke topkwaliteit levert in alle opzichten. Super tevreden en blij met het eindresultaat!
 • Wouter Breda
  6

  Communicatie kan beter

  Een van de dure micro-omvormers brak al na een maand. We hebben weken lang gebeld en gemaild en hoewel er wel beloftes gemaakt werden, gebeurde er niks. Toen er eindelijk serviceafspraken ingepland werden, kwamen ze vaak - zonder bericht - niet opdagen. Uiteindelijk is het wel gerepareerd maar de communicatie moet echt beter.
 • Andre Dirksland
  6

  Reageren en leveren snel.

  Binnen een dag een gesprek en snel offerte en levering. Alleen de afwerking en service is een punt van aandacht, en is nog veel te winnen voor dit bedrijf.
 • Laurens middelharnis
  3

  redelijk

  montage moeilijk contact lastig afhandeling slecht
 • Willem Sommelsdijk
  8

  voor niet standaard situaties bereid om mee te denken naar oplossingen en om extra hulp te regelen

  Voor uitbreiding van de zonnepanelen moest er een oude zonneboiler van het dak gehaald worden en nieuwe dakpannen gelegd worden voordat de nieuwe extra zonnepanelen gelegd konden worden. In2Solar hebben keurig een kraan geregeld en het gat met dakpannen dichtgelegd. Zeer tevreden met de nieuwe zonnepanelen en met het beantwoorden van vragen nadat de panelen in bedrijf waren.
 • Robert Oud-Beijerland
  1

  Slechte communicatie.

  Heel veel achteraan bellen om iets geregeld te krijgen. Afspraken worden niet nagekomen. Installatie uiteindelijk wel goed opgeleverd. Maar vergeten zelf de factuur te sturen, na 2 maanden alsnog ontvangen. Die moest uit betaald worden via een stimuleringsfonds. En toen wisten ze me ineens wel te vinden. Ik netjes alles geregeld maar het duurde wat langer bij het fonds. Gelijk alle aardigheid weg. Dat ze verwachten dat ik ging zorgen dat ze de volgende dag hun geld hadden. Toeval wil dat het geld blijkbaar al 2 dagen op hun rekening stond. Tevredenheidsgarantie 100%. Pffff
 • Jef Roosendaal
  1

  Zeer slechte service

  18 mei kreeg ik een melding dat er een storing was en dat ze zo snel mogelijk een software update zouden doen. Na 2dg. nog niets veranderd dus gebeld zou zo spoedig mogelijk verholpen worden.Na verschillende keren gebeld te hebben,kwam een zzper langs die in de meterkast de zaak controleerde en tot de conclusie kwam dat de zaak verkeerd aangesloten was. Hij heeft de zaak goed aangesloten maar het probleem was nog niet verholpen. Voor de panelen na te kijken en micro omvormers moest een dakman komen. Hij zou met Mark contact opnemen om dit zou snel mogelijk te regelen. 15 juni om 18.30 uur kwamen 2 dakmannen die haalde 2 panelen los en zagen geen probleem, om de andere panelen te controleren hadden ze een stelling nodig. Ze zouden met mark kontakt opnemen om dit zo spoedig mogelijk te doen. Het is nu 24 juni en een paarkeer bellen nog steeds niets gezien. Ik heb zeker 20 keer gebeld en 2 keer gemaild waarop geen antwoord kwam bij het bellen naar Mark kreeg ik de melding voice mail vol is niet te bereiken. Ik heb 11 panelen waarvan er maar 2 werken . Hoezo prima service.
 • Joshua Zierikzee
  3

  Teleurstellend

  Na op ondertekenen van de offerte hadden we een goed gevoel. Bij het plaatsen van de zonnepanelen ging er helaas iets fout (wat kan gebeuren). Echter daarna enorm veel gebrek aan communicatie. Ik moet overal zelf achteraan, ik ervaar dat als niet prettig. De belofte op de website, dat ze pas na weg gaan als de installatie in orde is en akkoord is bevonden klopt niet. Ik zit hier nog steeds meer 1 micro omvormer/paneel die niks doet. Beloftes die aan de telefoon worden gemaakt, worden helaas ook niet vaak nagekomen, waardoor ik nog een keer moet bellen. Mega frustrerend allemaal. Tips aan In2Solar, zorg dat je communicatie op orde komt en dat ik als klant niet overal achteraan hoeft te bellen.
 • Jurgen Scharendijke
  1

  Bijzonder

  Afspraak gemaakt, samen met Christiaan op het dak van onze woning gestaan en verdere afspraken gemaakt! So far so good. Offerte zou worden opgemaakt en zouden mijn vriendin en ik na een paar dagen tegemoet zien. Twee weken later gebeld, offerte was volgens Christiaan al verstuurd. Hij wilde ons al bellen of alles duidelijk was. Excuus, excuus, zou de offerte direct nogmaals versturen, nu ook naar mijn mail adres. Dag later nog geen mail. Drie dagen later weer gebeld. Dit maal een collega gesproken. Kon zien dat Christiaan ermee bezig was geweest. Had de offerte voor zich, zou een bij Christiaan checken en m dan Nogmaals doorzetten. Welke email adres? Nu 2 maanden, drie belletjes en 4 loze beloftes verder nog steeds geen offerte gezien. Bijzonder!
 • J. Sommeldsijk
  4

  Slecht contact!

  Tot het akkoord gaan met de offerte verliep het contact super. Toen kwam de dag van installeren, er kwamen wat jongens die allemaal zzp-er waren. Het verliep allemaal niet echt soepel. Totdat er op een gegeven moment een oudere man kwam die de zaak op gang kwam trekken. Blij dat hij er was! De jonge mannen verdomden het om in de kruipruimte te gaan om de kabel te trekken omdat er 4 cm water in stond, dat moesten we zelf doen of weken wachten tot het water weg was. Dan heb je dus panelen op je dak die niet werken. Totdat ook hier de oudere man zelf maar onder de vloer ging. Ze liggen er op....ze werken prima maar we hadden nog een paar vragen en zie dan maar eens antwoord te krijgen. Dat lukt dus niet, offerte geaccepteerd, werk uitgevoerd en contact is niet mogelijk. Wij hadden Mark en en die hebben we alleen gezien om offerte te maken en daarna nooit meer. Niet eens langs geweest voor afname......en contact achteraf, nee, daar doet Mark niet aan. We hadden het In2Solar gegund om de lokale economie te sponsoren ipv buiten het eiland vandaan. Maar dat was achteraf een vergissing. Wij raden het niemand aan en zullen hier zelf ook nooit geen gebruik meer van maken in de toekomst.
 • Sjon Kortekaas Hellevoetsluis
  7

  Komen vertrouwd professioneel over

  De eerste stappen zijn goed gemaakt en vol vertrouwen de afronding tegemoet zien
 • paul hiwat Hellevoetsluis
  6

  ???

  Christiaan is net bij ons geweest, en vertelde ons dat er maar 5 zonnepanelen bij ons op het dak passen, en het dus niet rendabel is om zonnepanelen te nemen. Bakker Bouw was ook bij ons geweest en die vertelde ons dat er 8 panelen op het dak passen. Daarom hebben wij nadat Christiaan geweest is, nog een keer geverifieerd bij Bakker Bouw als het wel klopt dat er 8 panelen op ons dak passen, dit werd wederom bevestigd door Bakker Bouw .In mei worden er 8 panelen door Bakker bouw bij ons op het dak geplaatst. Wij vinden het heel vreemd en snappen er dan ook niks van
 • IJ Jacobse St Anna ter Muiden
  9

  Snelle en goede plaatsing

  Voor de offerte kwam Celeste aan huis om alles te bekijken en te overleggen. Na een prettig gesprek waren we snel akkoord. Binnen 4 weken konden we genieten van de zonnepanelen op ons dak.
 • Alfred Roosendaal
  10

  Top bedrijf!

  Zonnepanelen geplaatst en meterkast vernieuwd! Uitstekende informatie en uitleg vooraf, aan huis. Duidelijke prijs informatie. Zeer vriendelijk personeel. Goed bereikbaar, en snel reagerend, via E-mail en telefoon. Leveren wat ze afspreken. Nette en snelle plaatsing. Vlotte afhandeling van BTW teruggave.
 • E. Terneuzen
  10

  Netjes en duidelijk

  Contact was fijn en soepel. Duidelijke uitleg. Geen enkele vraag was te veel. Wij zijn erg blij met de panelen.
 • Oscar Koewacht
  10

  Geweldige service

  In2Solar team heeft een perfecte service geleverd van het aanbrengen van de zonnepanelen als het ombouwen van de meterkast. Het was fijn om met zo'n team te mogen werken, duidelijke en goede offerte en de service voor het regelen van de BTW teruggave. Nogmaals dank Team In2Solar (Celesta)
 • Ton Hellevoetsluis
  9

  Goede leverancier!

  Goede ervaring met Chris. Duidelijke offerte. Beste prijs uit 3. Geplaatst binnen 2 weken door 4 jonge monteurs. Keurig netjes. Wij zijn tevreden. Kregen later nog bezoek van Chris om te evalueren. Daarbij nog een leuk presentje mogen ontvangen!
 • bart axel
  9

  Betrouwbaar, snel en vakkundig.

  Fijn om mee samen te werken. In2Solar was de enige aanbieder van zonnepanelen die persoonlijk langskwam om mogelijkheden plaatsing zonnepanelen te bekijken en offerte toe te lichten. Daarbij werd alles duidelijk uitgelegd en was In2Solar ook eerlijk/ realistisch over verwachte opbrengst. Plaatsing was zeer vlot binnen enkele weken na offerte. Deze is vakkundig en netjes uitgevoerd door zeer vriendelijke en correcte installateurs. In2Solar-team Celesta, Thomas, Ruben en Jean bedankt!
 • bert oudenbosch
  10

  Toppie

  Het offerte traject van Erwin was prima in orde en ging snel, alle vragen werden netjes beantwoord. Het plaatsen werd niet lang na het opdracht verlenen uitgevoerd, ook dit ging super, de monteurs dachten mee zodat er geplaatst werd wat kon i.v.m. een nog te plaatsen dakkapel. Na het betalen van de factuur duurde het wat langer eer de laatste dingen door Dominic en Mark werden opgelost. Maar ook dit ging uiteindelijk perfect. Kortom ben helemaal tevreden over in2Solar, toppie.
 • bram berkenbosch Dirksland
  9

  Goed advies, kijken wat mogelijk is, snel en vakkundig.

  Na offerte aanvraag zonnepanelen.nl kregen we drie reacties. de eerste was van In2Solar. Dominic kwam op gesprek , kijken wat de mogelijkheid was om de panelen te verdelen over het schuine dak voor en platte dak achter. Volgende dag offerte binnen met mooie combinatie van de verdeling van de panelen. Daarna op de werkplaats geweest en bij het zien van dit alles waren we overtuigd van alles en hebben besloten met In2Solar in zee te gaan. Na een paar weken werden de zonnepanelen gelegd door twee vriendelijke , vakkundige medewerkers. Een dag later kwam Dominic langs met een attentie en alles nog even nagelopen en de app uitgelegd. Alleen maar lof. In2Solar Bedankt !!! En nu hopen op veel zonnige dagen. Bram en Anet Berkenbosch Dirksland.
 • Dirk Noordgouwe
  9

  Afspraak is afspraak

  Even wennen maar geweldige medewerkers.
 • J van gerwen Ossendrecht
  8

  Vakmannen

  Super netjes gewerkt/ vakmanschap
 • maikel Hellevoetsluis
  10

  super goed geholpen

  na een telefoongesprek een schouw afspraak ingepland met duidelijke taal. super snel geholpen en staan meteen voor je klaar. bij het plaatsen ging het super snel en soepel. ben super blij
 • O.S. Domburg
  10

  Fijn contact, goede montage, netjes zoals het hoort.

  Fijn contact met Mark en de jongens. Alles is goed doorgesproken en netjes aangelegd ook al was het best een uitdaging met drie verschillende daken en 4 groepenkasten. Erg tevreden met het resultaat.
 • Rob Rozenburg
  9

  top ervaring

  Goede service, goed contact en gespecialiseerde aannemer voor plaatsen van de zonnepanelen.
 • Michael Mes Goedereede
  10

  Super service met aandacht voor de klant

  Wij hebben afgelopen dinsdag 14 zonnepanelen geplaatst gekregen. Van af het moment dat ik uitgenodigd werd om een offerte samen te stellen tot het moment dat de panelen geplaatst waren .....alleen maar lof. Snelle en scherpe offerte welke naar mijn wensen was samengesteld, snelle levertijd, en keurige vakkundige monteurs die de plaatsing hebben uitgevoerd. Als na plaatsing ook nog tijd gemaakt wordt om een attentie langs te brengen, weet je dat dit mensen zijn die service hoog in het vaandel hebben staan. Een aanrader voor een ieder die zonnepanelen wenst
 • Jacob Melissant
  4

  Kennisniveau belastingwetgeving

  We benaderden dit bedrijf met het doel om 15 zonnepanelen te installeren op de zuidzijde van ons schuurdak. Dit in aanvulling op de bestaande 28 panelen die in 2014 werden gemonteerd op het dak van onze woning. Ons werd door in2solar verzekerd dat we het BTW-gedeelte over die tweede set probleemloos terug konden vorderen van de belastingdienst. Quod non: een telefoontje naar diezelfde belastingdienst leerde ons dat bij een te installeren tweede set zonnepanelen aanvullende voorwaarden gelden die leiden tot allerlei rompslomp die de moeite verder niet waard is. Het vertrouwen in dit bedrijf daalde hierdoor flink waarna we besloten verder af te zien van een eventuele samenwerking.
 • Peter Middelharnis
  10

  Eerlijk verhaal, goed en snel geregeld.

  Na een vlotte inventarisatie een net voorstel met diverse mogelijkheden ontvangen. Na het geven van de opdracht snel en zeer nette installatie. Prettige montageploeg, ze vertrekken pas als alles werkt.. Dit bedrijf is zeker een aanrader. Ze regelen alles op een prettige en vlotte manier.
 • Jaco van der Velde Middelharnis
  10

  Zeer vakkundig, snel en prettig

  Na een korte zoektocht in het zonnepanelenmoeras met vele aanbieders gekozen voor In2Solar. Zij zijn zeer vakkundig, nemen uitgebreid de tijd om je goed te adviseren over hetgeen past bij jouw woning en wensen (andere aanbieders gooien enkel offerte over de mail), en wij hebben zelfs een uitleg/rondleiding in het magazijn gekregen om inzicht te krijgen in de diverse mogelijkheden en toepassingen. Vervolgens heel snel een mooie offerte gekregen met uitleg op de diverse onderdelen. Na akkoord werd de installatie binnen 3 weken volledig geinstalleerd door vakkundige en gezellige installateurs, en werkt alles top, inclusief de app waarop je je energieopwekking per paneel kan zien. En verder duidelijke info over de benodigde administratieve acties (energieleverancier, BTW terugvorderen). En bij vragen, snelle reacties via whatsapp. In2Solar: dankjulliewel!!!
 • Tom Middelharnis
  10

  Geweldig

  Heel snel een duidelijke offerte in huis. Daarnaast goed en vriendelijk geholpen. Goede communicatie wanneer te leveren en vriendelijke monteurs.
 • Jean-Marc Oud-Beijerland
  9

  Prettig en professioneel

  Duidelijke snelle offerte die zonder problemen aangepast kon worden . Iedere vraag snel ongeacht tijdstip vlot beantwoord. Na acceptatie van de offerte werd de moeite genomen zo snel als mogelijk te leveren luisterend naar de voorkeur van de klant wanneer. De montage werd gedaan door een team van drie . Duidelijk op elkaar ingespeeld. Niets werd afgeraffeld en de tijd genomen voor tips en uitleg.. Toch ging het snel en binnen een dagdeel alles geïnstalleerd ook al was de meterkast moeilijk te bereiken.
 • Peter Sommelsdijk
  10

  Deskundig advies, duidelijke offerte en netjes uitgevoerd

  We waren op zoek naar zonnepanelen en hadden zelf al het 1 en ander opgezocht op internet. We wilden het liefst een bedrijf uit de buurt, zodat je snel contact kunt hebben als er wat is. We kwamen al snel uit bij in2solar. Dominic kwam super enthousiast en professioneel over, we kregen gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf. We hebben onze ideeën verteld en Dominic gaf ons een goed advies. Dezelfde avond ontvingen we al de offerte op de mail en deze was duidelijk, netjes opgezet en goed qua prijs/kwaliteit. Nadat we akkoord gingen konden de panelen al heel snel geplaats worden. De mannen die dit kwamen uitvoeren waren super goed. Ze waren erg vriendelijk, netjes en hebben het werk heel netjes en vakkundig uitgevoerd. Dezelfde middag kwam Dominic nog langs om uitleg te geven en te kijken of alles goed was gegaan. Kortom, we zijn zeer tevreden hoe alles van begin tot eind is gegaan met benaderen, adviseren en uitvoeren. We zouden hen zeker aanbevelen aan anderen
 • Thoom Gille MIDDELHARNIS
  9

  Goede uitleg in voorfase en keurig geplaatst.

  Bij een bezoek op het bedrijf van In2Solar uitleg gekregen over de diverse mogelijkheden. Adequate offerte fase, waaronder de keuze van de productiecapaciteit, aantal platen en het ‘legplan’. En een concurrerende offerte. De technische uitvoering is keurig verzorgd en support bij het maken van de digitale koppelingen. Kortom prima uitgevoerd. Daarmee vertrouwen in de gewekte verwachtingen ten aanzien van de stroomproductie en storingvrije werking de komende jaren. Th. Middelharnis
 • Ron Dordrecht
  10

  Uitstekend advies, keurige offerte en prima uitvoering

  Via een collega verkreeg ik hun gegevens. Zowel telefonisch als persoonlijk een zeer prettig contact gehad. Zeer uitgebreid advies maar ook een keurige offerte met diverse opties, duidelijk en overzichtelijk toegelicht. Zeer vriendelijke bouwploeg die alles netjes hebben gemonteerd en direct in werking hebben gesteld. Ik beveel hun van harte aan!
 • Eddie Middelharnis
  10

  Betrouwbaar,eerlijk ,vriendelijk en behulpzaam

  Na een telefoontje ging alles in een sneltreinvaart. Personeel zeer behulpzaam en professioneel. zoeken echt naar een voor jou persoonlijke oplossing met een prima advies in producten met een perfecte balans tussen kwaliteit en kosten. De installatie was prima geregeld, snel, netjes en door zeer vriendelijke monteurs. Deze combinaties maken in2solar voor mij een prima keus! Ga zo door
 • Jan en Nellie Stellendam
  10

  Snel, deskundig, klantgericht en vriendelijk.

  Na een redactioneel stuk over In2Solar, in één van de regionale kranten op Goeree Overflakkee, werd onze interesse gewekt voor de aanschaf van zonnepanelen, via dit bedrijf. Na telefonisch contact met verkoopadviseur Mark, kon deze de vlg. dag al langs komen voor een advies gesprek. Nog diezelfde dag konden we in het mazijn in Middelharnis, naar de aangeboden zonnepanelen komen kijken. Na ons akkoord op de offerte kondem de panelen al binnen een paar weken geplaatst worden. Gisteren werden de panelen, door het vriendelijke installatieteam, onder leiding van Kamal, op deskundige wijze op ons platte dak geplaatst. Mede, door de goede en prettige communicatie met Mark, verliep het aanmelden bij de netbeheerder en het aanvragen van de BTW-teruggave, als een zonnetje. Wij zouden dit bedrijf zeer zeker bij anderen aanbevelen. 21-04-2021 J. en N. v.d. Sluijs, Stellendam
 • Hans Middelharnis
  8

  Uitstekend werk afgeleverd

  Bij het zien van hun werkzaamheden bij de buren dacht ik gelijk al dat het installatieproces door echte deskundigen werd verricht. Mijn belangstelling en vragen aan hen had tot resultaat dat dezelfde dag al door de bedrijfsleiding het een en ander werd opgemeten en een offerte werd uitgebracht. Slechts enkele dagen daarna werden de werkzaamheden vakkundig en ook netjes uitgevoerd. De keuze tot welke zonnepanelen en welke omvormer werd keurig uitgelegd en plaatsing ervan is piekfijn verzorgd en oogt keurig en betrouwbaar. Ook de uitleg over hoe het e.e.a. zich verder in de praktijk ontwikkelt liet niets te wensen over en nu is het een kwestie van afwachten hoe de uiteindelijke financiële resultaten van deze duurzaamheid zullen zijn.
 • Albert Den Haag
  10

  Top verkoper Erwin Het team team onder Leiding van Hakim en de aftersales van Dominique

  Een goede offerte voorkomt problemen en kleine aanpassingen om het advies persoonlijk te maken waren top! Tot 24 uur van te voren zijn aanpassingen mogelijk geweest om het systeem te perfectioneren. De aanleg was perfect. Nette mannen die gezorgd hebben voor de perfecte uitlijning van de panelen en alle kabels zijn onder goedkeuring van mijn vrouw naar volle tevredenheid weggewerkt. Zelfs een al 21 jaar bestaand probleem in de meterkast werd tegen een kleine vergoeding verholpen! De aftersales was ook nodig i.v.m. een klein defect aan de communicatie via de Envoy. Dominique heeft dit naar volle tevredenheid opgelost door de Envoy te vervangen en hij heeft ruim de tijd gekomen voor de aftersales vragen. Twijfel na de koop hoort erbij maar we hebben al onze vragen vakkundig beantwoord gekregen. We zijn super blij dit is het beste systeem voor ons. Laat de zon maar schijnen. Ps Leuk dat we onze buren ook aan twee mooie systemen hebben kunnen helpen. Veel dank we gaan denken aan het volgende systeem voor onze winkel.
 • Karin Van der Linde Ooltgensplaat
  10

  Duidelijk, snel en vakkundig.

  Na alle offertes en gesprekken met diverse leveranciers wist ik het niet meer. Tot ik telefonisch contact had met Dominic, die mij uitnodigde langs te komen om te laten zien waar ik mijn geld aan uit zou geven. Geen dure showroom maar een rondleiding in het magazijn waar je uitleg krijgt en alles kan bekijken. Daarna de diverse opties besproken die voor mij belangrijk zijn, zoals 25 jaar garantie en het legplan. De offerte is duidelijk en concurrerend en ik had een goed gevoel over In2solar. Binnen een week kon het geïnstalleerd worden, nog een meevaller, want elders moest ik 7 weken wachten. Er kwamen 3 monteurs die heel goed op elkaar ingespeeld zijn en alles in overleg doen. Ik ben heel erg tevreden over het advies, de snelheid, het meedenken, de installatie en het contact.
 • Arwin Middelharnis
  9

  Uitstekend

  Project afgerond bij Handelsgebouw de oostplaat, Er is een uitstekende service verleent waar we erg tevreden op terug kunnen kijken.
 • Martijn Dirksland
  10

  Enorm servicegericht en concurrerend geprijsd

  Voor een uitbreiding van ons zonnepanelensysteem werden we gewezen op In2Solar als potentieel interessante partij. Na een offertetraject waarin zeer snel geschakeld werd (op afstand), 1 persoonlijk validatie- en contactmoment om de puntjes op de i te zetten (waarbij de medewerker binnen een kwartier vanaf het maken van de afspraak langs kon komen), werd ons nieuwe systeem door een gaatje in de kalender binnen een week geïnstalleerd. Dit laatste bijna volledig naar verwachting en erg netjes, door medewerkers die met respect voor ons huis en gezin hun werkzaamheden uitvoerden. Dit alles zonder te morren toen de installatiewerkzaamheden tegen vielen. Na controle door In2Solar werd ons enige commentaarpuntje binnen een dag verholpen. De totale lengte van het traject van eerste contact tot een systeem dat naar volle tevredenheid op ons dak ligt is een indrukwekkende 15 dagen! Dat verdient een dikke pluim en kunnen veel collegabedrijven een voorbeeld aan nemen... Concluderend: In2Solar is warm aan te bevelen, A++ service, goede prijs, kwalitatief goede spullen en enorm snel schakelen.
 • Johan van Oosterhout Nieuwe-Tonge
  10

  Geweldige service en klantgerichtheid

  Van (A) anvraag tot (Z) onenergie,is het bij in2solar goed geregeld, een echte aanrader,wij zijn super blij met onze panelen ,die nu al goed werk leveren.
 • Henk Maartensdijk
  10

  Vlot, snel deskundig, klantgericht, aimabel

  Fijne contacten Prijsvriendelijk super gemotiveerde aardige en deskundige medewerkers goede nazorg
 • Luigi Barendrecht
  10

  Super geregeld en top service.

  Vanaf het eerste moment vriendelijke en kundige mensen ontmoet die de zonnepanelen keurig hebben geplaatst. Produceren maar!
 • Frank van Dun Teteringen
  8

  Snel geïnstalleerd en werkt prima

  Goed contact met Frans v Soest. Waardoor de installatie al binnen enkele weken geplaatst kom worden. De panelen liggen netjes op het dak. Fijn dat Frans nadien nog langs kwam voor wat uitleg.
 • Rinus Zoetermeer
  10

  Correcte uitleg

  5 weken terug de opdracht gegeven , en vandaag is alles zoals besproken geplaats, keurige ploeg en adviseur met verstand van zaken, ga deze zeker doorgeven aan vrienden en familie.
 • André Sommelsdijk
  7

  Zeer tevreden over In2solar!

  Heldere uitleg voorafgaande aan installatie. Installatie professioneel uitgevoerd, er gingen wat dingen mis met boringen naar kruipruimte maar vervolgens is dit netjes en vlot opgelost. Zou deze partij zeker aanraden.
 • Ron Vijfhuizen Oude-Tonge
  10

  Alles conform heldere afspraak en op tijd

  Goede onderbouwing en presentatie. Planning en communicatie zeer goed. Zeker een aanrader.
 • Marcel Sommelsdijk
  10

  Zeer tevreden over In2Solar!

  In2Solar heeft mijn woning verzorgd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Erg blij met hoe alles in zijn werk is gegaan!
 • Ramiro Roosendaal
  10

  Echt zeer proffecioneel

  De adviseur heeft 1.5 uur bij ons de diverse mogelijkheden uitgelegd. Na 4 weken zijn de panelen geplaatst, keurige dakwerkers dakgoot direct ook schoon gemaakt. zeer tevreden. Fullblack 390Wp 10 stuks met 25 jr Fabrieksgarantie en Enphase micro omvormers zou hen zeker aanraden.
 • M. Middelharnis
  9

  Professioneel, flexibel en meedenkend.

  Prijskwaliteit verhouding prima, gedegen advies en plan van aanpak vooraf. Installateurs vriendelijk en correct. Verder afspraken goed nagekomen, zeker een aanrader.
78 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.1/10