Beoordelingen

Beoordelingen

 • T. Hoogvliet
  8

  Mooie installatie voor een scherpe prijs

  Goed geadviseerd vanaf de oriëntatiefase. Ondanks de niet standaard situatie van ons huis, uiteindelijk netjes opgeleverd.
 • Fam. Rachid Hendrik-Ido-Ambacht
  10

  Persoonlijke afspraak en plaatsing netjes

  Adviseur kwam zelf langs na het eerste contact via telefoon. Eerst is ons dak nagemeten en daarna bij ons thuis direct van haar de uitwerking en offerte gehad. Deze samen doorgenomen. Fijne ervaring na eerder na online zoektocht van anderen offertes op afstand te hebben gekregen. Legplan op ons verzoek bij installeren nog iets aangepast en was ook geen probleem.
 • Jeroen van Woerden Middelharnis
  10

  Dikke aanrader!

  Korte lijnen met Dominic en persoonlijk advies aan huis. Direct offerte in de mailbox en installatie op korte termijn. De installateurs waren vriendelijk en de installatie is in één keer goed afgerond. Diezelfde dag inzicht in de opbrengst van de panelen in de Enphase applicatie. Ik raad In2Solar daarom ook aan richting anderen.
 • Ben Heerjansdam
  10

  Goed advies en snel geleverd

  Prettig gesprek gehad, omdat we zelf wel zonnepanelen wilde maar geen verdere kennis van hadden. Fijne uitleg en hebben onze keuze daarop gemaakt. Na 4 weken waren we al aan de beurt om te monteren. Blij met het resultaat.
 • Werner Den Bommel
  9

  Komen de afspraken na.

  Goede afspraken gemaakt met Senie, En de afspraken zijn nagekomen. De monteurs waren zeer correct en vriendelijk en hebben regelmatig gevraagd of ik met bepaalde zaken akkoord ging. Al met al zeer tevreden met de installatie.
 • Ger Numansdorp
  10

  Perfect geregeld, vanaf aanvraag offerte t/m installatie van de panelen.

  Plaatsen van de panelen en installatie uitgevoerd door keurig personeel en in gezamenlijk goed overleg.
 • Vera Zonnemaire
  10

  Dankjewel In2Solar!

  We hebben nu een betrouwbare bron van groene energie en merken al een aanzienlijke besparing op onze energierekening!
 • Jaap Goedereede
  9

  vakmensen!

  Moai team meat flink wa ervaring
 • Max Ooltensplaat
  8

  Mooie gedaan mannen

  Mooi geïnstalleerd met hier en daar wat problemen kwa communicatie maar voor de rest top!
 • Erika Goudswaard
  10

  Service perfecto!

  Hele goeie service en communicatie. Begeleid in elke stap!
 • Nienke Herkingen
  10

  Snelle levering

  In2Solar heeft ons voorzien van hoogwaardige zonnepanelen en de installatie was probleemloos.
 • marit Ouddorp
  10

  Echt tevreden

  We zijn zeer tevreden met de service van In2Solar. Ze waren zeer professioneel en beantwoordden al onze vragen geduldig. De installatie verliep vlot en het team zorgde ervoor dat alles netjes en georganiseerd was. We zouden In2Solar zeker aanbevelen aan anderen.
 • Amir Rockanje
  9

  professioneel bedrijf

  Goede service, zeker aan te raden. Hier en daar wel wat miscommunicatie.
 • Melisa Breda
  10

  Top team!

  Zorgvuldige installatie gehad en een mooie offerte gekregen
 • Els Voorne-Putten
  10

  Leuke mensen

  Zeer goede ervaring met In2Solar gehad tijdens de installatie.
 • Hans Numansdorp
  10

  Goede lui

  Personeel was snel en de installatie was zorgvuldig
 • Jaap rockanje
  10

  Top bedrijf

  In2Solar heeft onlangs zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd en we zijn erg onder de indruk van hun professionaliteit en vakmanschap. Het hele proces verliep soepel, van het eerste contact tot de uiteindelijke installatie. De installateurs waren zeer deskundig en werkten efficiënt. Onze zonnepanelen werken perfect en we zien nu al een aanzienlijke verlaging van onze energierekening. Bedankt voor de service!
 • Jan Brielle
  9

  Professioneel bedrijf voor je zonnepanelen

  Professioneel bedrijf voor je zonnepanelen met hier en daar nog wat verbeterpunten kwa communicatie. Hoe dan ook zeker aan te raden.
 • Thijs Wagemans
  10

  Spoedige installatie met super kwaliteit

  Na het prettige gesprek met Mark van In2Solar is onze installatie zeer spoedig geïnstalleerd. Communicatie ging zeer soepel. Moet zeggen dat wij even schrokken van andere reviews, maar hebben wij totaal geen last van gehad. Bedrijf om aan te bevelen.
 • Jolandaverschoor P’gaal
  10

  Het duurt wat..Maar je hebt wat!

  Tevreden!!!
 • Martin Spijkenisse
  9

  Goed geholpen. Zonder gezeur

  Eerste contact met Senie was goed. Ze konden zeer snel leveren(+/-4 weken). Alleen ik had geen tijd dus mooi samen een datum geprikt. Binnen 2 uurtjes 8 panelen geplaatst. twee weekjes later de elektricien langs om alles aan te sluiten. En de panelen doen het. Voor mij een goed bedrijf. Het enige wat ik als advies voor het bedrijf zou willen aangeven is. Iets beter communiceren met de klant en niet wachten tot deze hun beld. Ik ben verder altijd vriendelijk te woord gestaan en netjes geholpen. Pas betaald nadat alles werkte.
 • Walther Etten-Leur
  9

  Een goed werkende & netjes aangelegde zonnepaneleninstallatie

  Het advies van Remge was prima en servicegericht. Na akkoord van de offerte verliep de planning soms wat rommelig. Bij de installatie is goed en zorgvuldig gewerkt door nette medewerkers.
 • Roderik Stellendam
  10

  Leuk bedrijf met goed personeel

  Top installatie!
 • Gerda Zierikzee
  10

  Gerda

  Goede installatie, top
 • Anne Dirksland
  10

  Perfect!

  De installateurs van In2Solar waren zeer bekwaam en ervaren. Ze wisten precies wat ze deden en leverden hoogwaardig vakmanschap. Mijn zonnepanelen werken perfect en ik kan niet blijer zijn.
 • Lisa Ouddorp
  10

  In2Solar heeft een uitstekend klantenserviceteam.

  In2Solar heeft een uitstekend klantenserviceteam. Ze waren altijd vriendelijk en bereid om al mijn vragen te beantwoorden. Het hele proces was stressvrij dankzij hun professionele ondersteuning.
 • Jan Oude-Tonge
  10

  In2Solar heeft geweldig werk geleverd met de installatie van mijn zonnepanelen!

  In2Solar heeft geweldig werk geleverd met de installatie van mijn zonnepanelen. Ze waren snel, efficiënt en zeer professioneel. Ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar zonnepanelen bedrijf.
 • Dave Sommelsdijk
  10

  Ik ben zeer tevreden met de diensten van In2Solar.

  Ik ben zeer tevreden met de diensten van In2Solar. Ze hebben mijn zonnepanelen professioneel geïnstalleerd en ik ben blij met de resultaten. Mijn energierekening is aanzienlijk gedaald sinds ik zonne-energie gebruik. Geweldige service!
 • Hans Herkingen
  10

  Top bedrijf!

  Snelle installatie door professionele lui!
 • Peter van Putten Sommelsdijk
  9

  Prima vakkundig bedrijf

  Duidelijke uitleg en advies gehad tijdens de opname. Ondanks een drukke periode in dit vakgebied een keurige installatie gemaakt. De installatie is in een redelijk snelle tijd aan ons opgeleverd.
 • Michel Kortgene
  2

  beloven veel maar komen niks na.

  Op de dag dat ze kwamen installeren waren het geen Nederlandstalige monteurs zoals ze zelf beschrijven. Waren niet vakkundig en hebben er een grote bende van gemaakt, ligt niks goed en hebben meer stuk gemaakt dan dat je kan bedenken. Zijn nu meer dan een maand verder en 5 snipperdagen kwijt en zitten hier nog met schade die ze moeten repareren.
 • Marloes Puttershoek
  1

  Slechter dan slecht:

  Tot op heden geen zonnepanelen geplaatst en niemand bereikbaar.... De verkoop gaat soepel: prima praatje, alles is mogelijk, goed bereikbaar. Maar daarna slaat alles om. Op de dag van plaatsing hebben de monteurs geen steiger bij. Uiteindelijk gehaald. Zouden ze het dak niet op kunnen en zijn vertrokken. Bij dezelfde huizen in onze straat liggen overal zonnepanelen. Vervolgens een nieuwe afspraak 1.5 week later. Wordt er op vrijdag (maandag zou de plaatsing zijn) aangegeven dat ze er naar hebben gekeken maar het dak niet op kunnen. Ze zouden wel komen kijken een maandag. Maandagochtend een appje dat ze niet komen. Bellen bellen bellen. Niemand heeft nog teruggebeld. Er worden beloftes gedaan, niks wordt waargemaakt. De enkele keer dat je iemand te pakken krijgt wordt er aangegeven dat ze terug zullen bellen. Is nog geen enkele keer gebeurd
 • Familie Hessels Strijen
  6

  Mooi bedrijf, nette offerte en snel plaatsen! Maar slechte communicatie & klachten afhandeling!

  Het contact van aan huis een offerte komen opmaken tot het plaatsen van de zonnepanelen ging vlot en goed. Bedrijf was gemakkelijk te bereiken en reageerde snel op telefoontjes en e-mails. Echter zijn er tijdens het plaatsen van de zonnepanelen onwijs veel dakpannen gesneuveld door het niet opzij schuiven van de dakpannen. Dit aangegeven bij het bedrijf en na heel wat nabellen! zouden ze dakpannen vergoeden, wanneer wij voor nieuwe dakpannen zouden zorgen. Uiteindelijk alles redelijk netjes opgeleverd! Enkele verbeterpunten ; de zonnepanelen nog wat netter leggen & de restjes kapotte dakpannen uit de dakgoot halen. Echter kregen we elke keer een verkeerde factuur (niet zoals afgesproken in de offerte) en wanneer we dit aangaven zeiden ze dat het heus wel klopte. Wanneer we dan vroegen om een factuur met specificaties zoals de offerte kon dit niet?! Inmiddels is het gelukt en hebben we de juiste factuur ontvangen. Overigens hadden we alleen helaas lekkage sinds ze de zonnepanelen hebben geplaatst, boven & beneden.. Vandaag zijn ze geweest en het is nu als het goed is opgelost, dus we zijn nog even in afwachting van een goede regenbui om het te testen! We moeten overigens nog wel met het bedrijf in gesprek over het hoe en wat kwa tegemoetkoming in de kosten voor de herstelwerkzaamheden door de lekkage.. De start met dit bedrijf was zeker goed, maar….. tot aan de getekende offerte! Daarna verliep het minder soepel.. Veel nabellen en energie in moeten steken, omdat je bij het bedrijf van de ene persoon naar de andere wordt gestuurd, wanneer er problemen of klachten zijn! Heel vervelend… De zonnepanelen zelf liggen naar wens, dus laat de zon nu maar lekker gaan schijnen!
 • Ruud Bode PAPENDRECHT
  7

  Goed

  Nadat de vertegenwoordiger langs is geweest. Heeft hij de offerte snel gemaakt. Alleen wat hij had uitgerekend qua aantal panelen ging niet helemaal op. Hij had 8 uitgerekend althans het programma. Maar het werden er maar zeven. De monteur die de panelen heeft gemonteerd heeft goed gewerkt geen enkel commentaar. Op de website staat dat ze altijd met een stellage werken. Maar deze monteur werkt zonder een stellage. Naar mijn idee mag dat niet van de Arbo. Het is de verantwoordelijkheid voor het bedrijf en de monteur. Had dit ook gemeld bij de vertegenwoorfiger. Alleen op de dag van montage was de electricien ziek, dat kan gebeuren. Een week later heeft de electricien de panelen aangesloten. Twee uurtjes werk. Voor de rest goed werk afgeleverd zoals wij het hadden gedacht. Nu werkt alles. Laat de zon maar schijnen en de opbrengsten maar komen. Maja opbrengsten. Minder verbruikt en meer opgeleverd.
 • Miranda Sommelsdijk
  10

  Zeer tevreden!

  Wij zijn zeer tevreden. De installatie is door vakmensen gelegd. Goede adviseur en personeel erg vriendelijk! Wij raden in2solar zeker aan!!
 • Karel Middelharnis
  10

  Uitstekend

  De zonnepanelen zijn zeer goed en vakkundig gemonteerd. Nederlandse monteurs die veilig met een stijger gewerkt hebben zoals van te voren aangegeven was. Prima communicatie en heel goed advies gekregen van de adviseur. Al met al is alles perfect verlopen dus in2solar is zeker een aanrader!
 • Kees Roosendaal
  3

  beneden alle peil

  bij mijn zoon was het prima allemaal verlopen bij ons zeer teleurstellend. Communicatie loopt totaal niet en moet wel binnen een dag betalen dan kan men wel snel handelen en erachter aan zitten. Nergens sorry of excuses voor het niet opkomen dagen van medewerkers (meerdere malen, ook geen telefoontje we komen later of we komen helemaal niet). Na 3 maanden eindelijk zonnepanelen. op site stond we werken alleen maar met nederlandse monteurs (waren bulgaren zonder kennis nl/eng). veilig werken met steiger en valbeveiliging ?(een ladder en zo de trap op met panelen. Monitoring ?? Allemaal nog goed gekomen door inmenging van de verkoper en goede electro. monteur.
 • Ronald Kapelle
  8

  Prima verlopen

  Snelle opvolging van de aanvraag. Goede beantwoording van de vragen over de verschillende opties die aangeboden waren. Korte levertijd.
 • Murat Krimpen aan den IJssel
  10

  Fantastische begeleiding in de offerte fase

  Perfecte advies en begeleiding in de verkoop fase en later ook in de uitvoering. Alles is volgens afspraak en kundig gemonteerd, monteurs hadden luisterend oor naar de opdrachtgever. Top!
 • Ben Roosendaal
  10

  Netjes en correct volgens afspraak

  Netjes geinstalleerd volgens ontvangen offerte. Een extra paneel welke nog bleek te passen op het dak werdt binnen een paar uur aangeleverd en ook geinstalleerd. Aandachts punt zijn nog wel de micro omvormers in combinatie met het veel hogere wattage van de panelen. App. Werkt nog niet 100%, wordt nog opgelost.
 • Peter Luijten Rockanje
  10

  Duidelijk snel en vakkundig

  Na ons zeer aangenaam en duidelijk gesprek met Remge Diender kregen wij meteen de offerte op de mail. Ook daar was alles duidelijk omschreven en heel transparant. De afspraak was na akkoord snel gemaakt en de monteurs hebben alles netjes gemonteerd. Later is de electra netjes aangesloten en nu maar genieten van de panelen. Bij Remge kon ik terecht voor al mijn vragen en zoniet dan waren de medewerkers van kantoor ook zeer behulpzaam. Kortom een goed ervaring en zeker aan te bevelen. Mijn dank gaat uit naar Remge Diender voor de perfecte begeleiding.
 • Rick Ridderkerk
  7

  Snel gelegd

  Vriendelijk contact met Remge. De legging van de zonnepanelen was binnen 2 maanden. Zeer snel. Het lag niet in één keer goed en moesten we daar nog een aantal keer over communiceren, maar het is adequaat opgelost en we zijn tevreden!
 • Dave de Zwart Den bommel
  1

  mooie praatjes, met zeer slechte service!

  Dominic van Doorn komt bij jou thuis en komt goed over, heeft een betrouwbaar verhaal. paar punten uitgelicht, 1 werkt alleen met eigen mensen (geen onderaannemers) 2 alle kabels worden goed vastgezet. 3 goede service desk. 4 word netjes gewerkt met valbescherming. 5 ervaren eigen personeel. nou het volgende 1 hij werkt met 80% onderaannemers (verteld door de jongens die bij mij aan de deur waren. die ook zelf onderaannemers zijn) 2 er zijn een paar clips gebruikt voor het vastzetten, verder hangt alles los inclusief de lasdozen. 3 In het begin werd er nog wel gereageerd, maar na de betaling bleef alle communicatie uit, je word compleet genegeerd. (mail naar info en dominic zelf en via de site, na meer dan 20 pogingen geen enkele reactie) 4 ze werkte niet echt netjes, hebben met hun volle gewicht in de dakgoot gelopen, die nu lekt. hebben waterschade bij de buren veroorzaakt. wat na 3 maanden nog niet is opgelost. (waterschade of lekkage kan gebeuren, maar ze lossen het ook niet op!) en valbescherming werd niet gebruikt. 5 ervaren eigen personeel, die heb ik niet gezien op de locatie. en niet vernomen aan de telefoon, en ook niet via de mail. uiteraard is van dit alles documentatie, audio opnamen, foto's en email. mijn bevinding is dat Dominic van Doorn mooie praatjes heeft bij jou thuis, maar als er een klacht is geeft hij niet thuis. en je word compleet genegeerd. uiteraard heb ik hun ruim de gelegenheid en kans gegeven dit alles op te lossen. maar zij geven niet thuis. mijn advies. koop hier geen zonnepanelen.
 • Lex Middelharnis
  10

  Goede service en snelle installatie!

  Top ervaring bij In2Solar gehad. Zonnepanelen zijn snel geïnstalleerd en we zijn voor de installatie goed geadviseerd.
 • Bas Dirksland
  9

  Prettig zaken gedaan

  Onlangs hebben wij een zonnepanelen installatie geleverd door In2Solar in gebruik genomen. Ondanks dat er tijdens de installatie wat onvoorziene uitdagingen waren werd gewoon de (scherpe) geoffreerde prijs berekend. Er waren korte lijntjes, de communicatie verliep vlot. Prima gelopen dus.
 • Jan Sommelsdijk
  10

  Goed advies en levering

  Mooie zwarte panelen op onze garage geleverd gekregen conform afspraak. Ondanks de “maar” 6 panelen wel een afspraak bij ons thuis en uitleg erover van Dominic. Meegedacht voor een scherpe aanbieding die ons paste
 • Marja Noordgouwe
  10

  Zeer tevreden met onze installatie!

  Prettig geholpen in onze zoektocht naar zonnepanelen. Gekozen voor een set van 405Wp van merk dmegc en enphase micro omvormers waar we heel lang plezier van hopen te hebben. Alles vlot geregeld en fijn dat ook met de factuur alles achteraf betalen was. Vertrouwen is waargemaakt. Leuk contact ook nog met Jean-Pierre met hulp voor de financien.
 • Willem Barendrecht
  9

  Afspraak is afspraak

  Fijn gesprek gehad met Dominic voor onze zonnepanelen. Binnen 5 weken hadden we ze werkend op ons dak. Twijfelde eerst nog, maar nu absoluut overtuigd van Enphase ! Kacper en Bartek zijn kanjers en moeten jullie zuinig op zijn.
 • Henry Hellevoetsluis
  9

  Na stroeve start de verwachting overtroffen

  Prettige ervaring met diverse teamleden. Communicatie verliep in het begin wat stroef, maar hebben ze goed opgepakt. Daarnaast door de extra service (ik ben zeer kritisch) erg goed geholpen op het dak en diverse aansluitingen. Al met al een zeer goede ervaring en hebben wij erg snel onze zonnepanelen.
 • Klaas Sommelsdijk
  10

  Goed verhaal en mooi resultaat

  Goede uitleg vooraf en ondanks de weersverwachting kwamen de jongens toch strak op tijd om mijn installatie van 15 panelen te maken. Lang getwijfeld over zonnepanelen, maar blij dat ik de stap heb gemaakt.
 • Frank Spijkenisse
  9

  Fijn menselijk bedrijf, goeie verkoper welke ons vooraf meer dan uitgebreid heeft geinformeerd!

  Fijn menselijk bedrijf, goeie verkoper welke ons vooraf meer dan uitgebreid heeft geinformeerd! Zeer nette mensen. Montage panelen super, electricien had wat haken en ogen maar al met al goed afgehandeld na verloop van tijd. Door drukte op de planning is terugbellen niet altijd even makkelijk. Met name de verkoper (Remge) en beide monteurs van de panelen SUPER!
 • Richard Stellendam
  8

  Bijna een 10

  Snelle levertijd en professioneel geplaatst aan de hand van het juiste advies en goede uitleg . Enige minpunt -was het wachten op de elektricien die niet op dezelfde dag bleek te kunnen komen, maar waar wel van uit werd gegaan. De communicatie / feedback hierover verdient een aandachtspunt want hier gingen meerdere telefoontjes overheen om hier zelf achter te komen. Anders was de beoordeling een 10 geweest...
 • Yvonne Oude-Tonge
  1

  Waardeloze service

  De monteurs komen niet op de afgesproken dag, maar een dag eerder. Zij spreken geen Nederlands en hebben niet de juiste materialen bij zich. Hebben de kabel niet logisch getrokken, waardoor er een nokvorst niet meer goed past / scheef ligt. De elektricien zou op de afgesproken dag komen, maar verscheen niet. Na een belletje waar de elektricien bleef kreeg ik als antwoord dat er die dag helemaal geen elektricien was. Dus een hele dag voor niets gewacht. Uiteindelijk komt de elektricien op vrijdagmiddag, deze is om 16.30 uur klaar en geeft aan dat we niet verzekerd zijn omdat hij niet gecertificeerd is en dat we Stedin maar moeten bellen voor het verzegelen van de meterkast. Als klap op de vuurpijl hebben we om 17.09 uur de rekening in de mail, waarbij er verwacht wordt dat deze binnen 24 uur betaald wordt, terwijl ze het werk niet afgemaakt hebben. Ik kan nog een aantal zaken noemen die niet correct zijn gegaan, maar dat zetten we in de klachtenbrief naar dit bedrijf. Het is een bedrijf dat veel beloofd, maar het niet nakomt. Het is allemaal erg amateuristisch.
 • Joyce Oudwater Oostvoorne
  8

  communicatie kantoor kan beter

  Tot aan de dag van plaatsing perfect verlopen. Dag van plaatsing verliep niet vlekkeloos. Contact opgenomen met onze vertegenwoordiger Remge deze heeft het samen met een dame van kantoor perfect opgepakt. De tweede dag lag alles netjes op het dak, de meterkast is vervangen zoals besproken en alles keurig werkend achtergelaten. Regelmatig contact gehad met kantoor of nu alles goed verliep. Communicatie na plaatsen en betaling verlopen prima. De opbrengst tot op heden zoals vooraf berekend. Laat de zon maar schijnen 😉
 • Pieter Middelharnis
  8

  Uitstekende installateurs, binnendienst kan beter.

  Monteurs waren vriendelijk, harde werkers en duidelijk vakmensen. Na montage was er een relatief klein probleem. Enige keren daarover gebeld. Zou teruggebeld worden, maar dat lukte niet erg. Na contact is het probleem snel verholpen.
 • Joao Schiedam
  9

  Zonnepanelen werken prima

  Ik ben te vrede met de resultaat van de zonnepanelen. Goed werk geleverd.
 • Leen Sommelsdijk
  9

  Goede en snelle plaatsing van prima panelen

  In2Solar werkt efficiënt en volgt het proces offerte-plaatsing snel op
 • Bianca Van der Groef Sommelsdijk
  8

  Duidelijke uitleg. Goede prijs. Vriendelijk personeel.

  Duidelijke uitleg. Goede prijs. Vriendelijk personeel.
 • Ket Den Bommel
  10

  Uitstekend geholpen

  Binnen 1 maand zonnepanelen op het dak naar aanleiding van het adviesgesprek met Senie Troost. Gesprek tot montage verliep vlekkeloos. Als zeer prettig ervaren, In2Solar is zeker een aanrader als je nog zonnepanelen nodig hebt!
 • Frank Spijkenisse
  10

  Snel en uitstekend geholpen!

  In 1,5 maand van aanvraag adviesgesprek naar plaatsing zonnepanelen! Eind januari een adviesgesprek aangevraagd en 2 februari kwam Senie Troost op bezoek voor een adviesgesprek. Jonge vlotte dame die van wanten weet. Offertes voor verschillende opties een week later al binnen. Zonnepanelen zouden 23 februari geplaatst worden echter door ziekte van personeel werd deze afspraak verplaatst naar vrijdag 3 maart. Dus nog steeds erg snel. Installatieteam erg vriendelijk en snel klaar. Geen dakpannen gesneuveld. Wat mij betreft een uitstekende ervaring en vooral erg snel. Kleine hobbel op de weg werd netjes opgelost.
 • Tijn Ooltgensplaat
  10

  Duidelijk en correct.

  Duidelijk advies en een correcte offerte, korte doorlooptijd tot montage. Door vriendelijke en nette monteurs uitgevoerd.
 • Patrick Zoutendijk Hoogvliet
  10

  Top service

  Wij zijn heel te vrede over het werk en service van in2solar. Binnen 3 maanden liggen de panelen op ons dak. Dit is 5 maanden sneller dan 2 andere bedrijven die een offerte voor ons gemaakt hadden. Om 8 uur stond de electrien voor de deur en om 9.23 uur de mannen van de panelen en om 14uur wekte wij al energie op. Top. Ook de service van de vertegenwoordiger Remge hij heeft ons tijdens en na de plaatsing gebeld om te vragen of alles goed ging. Ook weer heel fijn. Ik zou iedereen aanbevelen om bij dit bedrijf de panelen te bestellen.
 • Arthur Bergen op Zoom
  10

  Helemaal goed.

  Voor de realisatie van zonnepanelen heb ik diverse bedrijven benaderd en mij goed ingevreten in het woud van de zonnepanelen. In2Solar (Dominic) was een van de weinige bedrijven die voor het uitbrengen van de offerte daadwerkelijk bij mij op locatie kwam kijken en daar ook echt de tijd voor nam. Misschien niet per se noodzakelijk maar wel plezierig. Het gaat ten slotte niet om een pakje boter. Vervolgens kwam er diezelfde dag direct een offerte met kwalitatieve panelen en omvormers tegen een concurrerende prijs. En een voorschot hoefde ook niet betaald te worden. Verrassend was dat de panelen al na een goede maand geplaatst konden worden. Andere leveranciers noemen vaak levertijden van maanden. De dag van de plaatsing verliep vlekkeloos. 2 zeer vriendelijke en ervaren buitenlandse monteurs legden de panelen en een Nederlandse elektricien deed de aansluiting. Eind van de (vrij)dag werkte alles en na het weekend kon ik op de app de opbrengst van de panelen en het energieverbruik volgen. Kortom: ik kan In2Solar zeer sterk aanbevelen.
 • Steve Ridderkerk
  7

  Goed maar communicatie kan beter

  Mijn ervaring met in2solar is en was goed. Alleen 2x gehad dat ze op de afgesproken dag niet kwamen opdagen. Maar daar is compensatie voor verrekend. Voor de rest met remge en de elektricien Dennis en de 2 jongens die de panelen kwamen leggen was alles prima en tot op heden draait alles goed dus we zijn er zeker tevreden over
 • Titia Goedereede
  9

  prima

  snel geleverd, keurig gewekt, bijzonder beleefd. installateur liet wel een vieze bijkeuken achter.
 • Adriaan Kerkwerve
  4

  Zeer slechte communicatie.

  Helaas kan ik geen volledig positieve recensie schrijven. Tijdens montage zijn er 12 dakpannen kapot gegaan. Ik snap dat er een aantal pannen kapot kunnen gaan maar 12 pannen vind ik wat veel. Misschien heeft dit gelegen aan de manier waarop ze het dak op gingen. Als er een steiger was gebouwd hadden de panelen makkelijker boven gekomen i.p.v. de panelen via een trap naar boven te brengen. Na montage kwam de elektricien een dag later, dit is niet erg. Hij heeft de zonnepanelen werkend gekregen maar de afwerking zou hij nog komen doen. Niemand meer gezien hierna. Toen gebeld en gemaild. Iedere keer werd er gezegd dat er iemand langs zou komen maar deze kwam niet. Zelfs na een officiele afspraakbevestiging in de mail te hebben ontvangen niemand gezien. Na 4x een afspraak gemaakt te hebben is er iemand geweest en heeft de afwerking afgemaakt. Ik snap dat het druk is in de zonnepanelenbusiness, maar door goede communicatie kunnen veel misverstanden voorkomen worden. Groet, Adriaan Kesteloo
 • Jhan Goeree- Overflakkee
  1

  In2Solar gaat ten onder aan eigen suc6..

  In2Solar was klein/solide/betrouwbaar, maar door het grote aanbod werk worden er inmiddels ZZP'ers ingehuurd die er 1 grote puinzooi van maken wat vervolgens weer hersteld moet worden = tijd/ergernis bij klanten (en eigen personeel). Zonde! Planning verliep slecht, 9u afspraak en na 15u pas komen na 2x gebeld te hebben waar men bleef, ZZP'ers die (alleen) panelen plaatsen in een zo snel mogelijke tijd, maar de dakpannen schots en scheef achterlaten, stroomkabels niet goed/netjes/veilig achterlaten enz. Te weinig electriciens in dienst waardoor die pas een andere dag komen. Directeur Dominic is druk met verkoop, heeft een goed verhaal, maar bij akkoord/betaling offerte daarna niet meer bereikbaar. Slechte zaak, verliest integriteit op die manier.
 • Karel Numansdorp
  9

  Panelen lagen er snel, aansluiting duurde even maar ook snel geregeld

  Na bestelling binnen 10 weken de panelen bij ons op het dak. Snel en vakkundig gelegd. Aardig team, belde netjes dat ze iets later waren omdat er file was. Voor de aansluiting aan onze meterkast moest een elektricien komen, daar was wat verwarring in de planning. Panelen op dinsdag gemonteerd en ze hebben alles op alles gezet om het voor het weekend af te ronden. Kreeg op vrijdag netjes een telefoontje dat ze een elektricien vrij hadden kunnen maken en die kwam op vrijdagavond alles netjes aansluiten. De maandag erop aangemeld op de app dus binnen een week alles werkend op het dak. Prima gedaan.
 • Peter Oud-Beijerland
  9

  Kwaliteit prijs verhouding en uitvoering uitstekend.

  De kwaliteit prijs verhouding en levertijd waren uitstekend t.o.v. offertes van andere leveranciers. Ook de uitvoering was van prima kwaliteit. Toch is er een aandachtspuntje voor in2solar wat betreft interne communicatie. Daar is duidelijk nog een slag te maken.
 • Ralph Brouwershaven
  8

  Goede en nette installatie monteurs

  Wegens omstandigheden was de eerste installatie datum door in2solar verzet. 1 dag voor de nieuw afgesproken datum werden we weer gebeld om de afspraak te verzetten, dit hebben we niet geaccepteerd en uiteindelijk was er toch een team beschikbaar. Op de dag zelf bleek het aantal zonnepanelen niet te gaan passen. Gelukkig twee goede monteurs die dit snel en goed hebben opgelost. Ook hier het advies voor de binnendienst, communiceer wat vaker met de jongens in het veld. Uiteindelijk is alles naar tevredenheid opgeleverd, maar nogmaals dankzij de monteurs.
 • Ronard Brielle
  2

  In2Solar bewijst zichzelf een slechte dienst

  Mijn ervaring met in2Solar is over het algemeen erg slecht. Dit bedrijft komt soms gewoon helemaal niet opdagen, zegt afspraken op het laatste moment af, communiceert ontzettend slecht, de schouw voor elektriciteit is verkeerd gedaan en zo kan ik nog wel even doorgaan. Eigenlijk heb ik er geen woorden voor. En ik heb de indruk dat dit ze ook helemaal niet interesseert. Want tijdens het hele proces leerde het bedrijf niet van eerder gemaakte fouten. Kleine positieve puntjes: De zonnepanelen zijn inmiddels geïnstalleerd. En dit is door de betreffende jongens netjes gedaan. En het eerste gesprek met Remge verliep prima. Verder heeft Faust (elektricien) ook goed werk verricht.
 • Joost van Dort Renesse
  7

  Mooi resultaat, maar met enige haperingen!

  Over de installatie van mijn zonnepanelen ben ik tevreden, maar het heeft wel wat langer dan één dag geduurd. Telefonisch contact met het kantoor is wazig. Het werk is bij mij in etappes uitgevoerd. Als dan de tweede ploeg komt weet die niet wat de eerste ploeg gedaan heeft. Tot twee keer toe heb ik gevraagd om een afspraak per e-mail te bevestigen. Dat wordt toegezegd maar het gebeurt dan niet. Dat irriteert me dan. Tenslotte wil ik vermelden dat de app waarmee je de prestaties van de zonnepanelen kan uitlezen waardeloos is. Daar kan In2solar wel niks aan doen maar ze hadden het in de offerte kunnen vermelden. Maar ja, of ik dan.........
 • Tessa Kerkwerve
  4

  Communicatie is waardeloos

  Eindelijk zonnepanelen gekocht, je betaald een hoop dus je denkt er toch nog even extra over na. Nou de afspraak staat, op de dag van de plaatsing een telefoontje, joh we zijn wat later. Geen probleem kan gebeuren! Oeps, 12 dakpannen kapot.. Gelukkig heeft iemand ze in de straat nog op voorraad.. Helaas geen monteur gezien om het aan te sluiten en we hadden er ook geen bericht over gehad dat het niet in één dag geïnstalleerd zou worden. Na zelf gebeld te hebben zou er de volgende dag een monteur komen om het te installeren. Ook hij kwam niet op de afgesproken tijd, en deelde direct mee dat hij geen ladder had meegenomen, of we er toevallig één hadden staan.. Helaas was onze ladder niet hoog genoeg waardoor de buis niet netjes naast de regenpijp kwam. Oh mevrouw we komen van de week wel even langs om het vast te maken, hoef je niet voor thuis te blijven. Helaas niemand gezien of gehoord. Na zelf weer gebeld te hebben en gemaild toch in contact gekomen met iemand van kantoor. Mevrouw we komen maandag langs ! Het is nu donderdag en helaas niemand gezien. Gister gebeld om te melden dat dit heel vervelend is en we het graag opgelost willen hebben kregen we te horen: ik zit ook maar alleen. en werd de hoorn erop gegooid. Toch nog even terugbellen? Helaas, telefoon word niet meer opgenomen. Foutjes maken is menselijk, maar als ik aangeef dat communicatie toch wel prettig is daarna weer niks laten horen is knap.
 • Mark Hellevoetsluis
  10

  Goeie service met vakmensen

  De offerte van de panelen was snel binnen en de afspraak om te plaatsen was snel gedaan. De monteurs hebben uitstekend en netjes hun werk gedaan. Kortom, goed bedrijf met fijne mensen.
 • Hans van Hoorn Middelharnis
  7

  Snel en naar mijn beleving vakkundig. Zowel de voorbereiding als uitvoering.

  De technische elektrische installatie in de meterkast is in eerste instantie niet geleverd, wat geoffreerd is. Dit is uiteindelijk verholpen, alleen schetste de eerste elektromonteur een ander verhaal/oplossing, dan dat de herstelmonteur heeft uitgevoerd. Dat geeft mij een vreemde beleving. Uiteindelijk werk alles wel.
 • Patrick Herkingen
  10

  Zeer professionele aanleg van de zonnepanelen

  De zonnepanelen zijn keurig volgens planning aangesloten. De communicatie met de monteurs die de panelen kwamen aanbrengen verliep goed. Er konden prima afspraken gemaakt worden over de locatie van de buizen en hoe de kabels mijn meterkast binnenkwamen. Tuintegels werden netjes teruggeplaatst. Ik kreeg na aanleg in de Enphase-app een foutmelding over de micro-converters. De dag erna kwamen de monteurs daarom al terug. Er bleek een softwarefout bij Enphase te zitten. De monteur ging pas weg toen dit met Enphase was opgelost en alles functioneerde. Al met al een zeer deskundige service met oog voor de klant.
 • Cees Timmermans Oud-Vossemeer
  10

  Perfect

  Prima service. Klasse monteurs
 • Merel Hellevoetsluis
  10

  Goede ervaring met in2solar

  Vriendelijk van begin tot eind. Goed voorgelicht betreft de zonnepanelen en plaatsing. Panelen zijn netjes geïnstalleerd, kan er niets op aanmerken.
 • Wim Strijen
  9

  Niet teleur gesteld.

  Na een bezoek van Remge Diender en vertelt wat ik als klant gaarne zou willen, mits de mogelijkheden er zijn.Een aanbieding gekregen voor zonnepanelen die Qua prijs normaal is. Een duidelijke uitleg en na enkele dagen erover nagedacht te hebben de opdracht gegeven voor montage. Wachttijd viel mee en de totale montage is naar alle tevredenheid gedaan. Waar het op neer komt. In2solar heeft een mooi produkt keurige montage en montage medewerkers. Persoonlijk beveel ik het bedrijf aan.
 • Hans Sommelsdijk
  10

  Van begin tot einde dik tevreden!

  Bezoek door Dominic als erg prettig ervaren. Duidelijke uitleg en gelijk een heel goed beeld. De jongens die ze 2 maanden later gelegd hebben waren kundig en erg vriendelijk! En daarbij waren ze financieel gezien ook nog de beste optie!
 • René ROZENBURG ZH
  6

  Soms wat moeizaam, maar wel oplossingsgericht.

  Op 6-01 zouden de panelen geïnstalleerd worden, helaas werd dit afgemeld vanwege ziekmeldingen, begrijpelijk. 7-01 zouden ze de panelen plaatsen, maar dit werd halverwege de dag stopgezet, mede ook door opkomende wind. Men zou 9-01 terugkomen , wat ook is gebeurd. Er was was geen elektro monteur bij aanwezig. We kregen die maandag te horen dat deze apart zou komen. Deze zou ons maandag ellen, maar helaas is dit niet gebeurd. Zelf woensdag gebeld en een hele aardige dame heeft het meteen geregeld en donderdag was deze om 9 aanwezig en heeft de klus afgemaakt, ok al liep dit door omstandigheden uit. Dus al met al wat hobbels, maar wel goed opgelost.
 • John Steinbrecher Stellendam
  10

  Uitstekend geholpen

  Zeer kundige en vriendelijke monteurs. Zeer behulpzaam bij het opstellen van de offerte. Ook de afhandeling bij het inplannen van de (snelle en op korte termijn) montage en het regelen van de btw-teruggave was uitstekend.
 • Roberto Oostvoorne
  10

  Zeer professioneel en alles volgens afspraak

  Wij hebben een goed advies van Remge gekregen, die ook de moeite na om langs te komen zodat onze panelen optimaal renderen. Ook het montageteam heeft alles netjes uitgevoerd en binnen 1 dag werkend opgeleverd.
 • Rob Vlaardingen
  8

  Goede informatie door Remge en afspraak is afspraak

  Duidelijke offerte en goede informatie door Remge, bij uitvoering goed professioneel team en alles in één dag opgeleverd top.
 • HW Rij Vlaardingen
  8

  plezierig

  werken netjes en correct.
 • Robin Vlaardingen
  8

  Zeer professioneel team, prima service!

  Er is door een prettige verkoper duidelijk aangegeven wat er te koop is, en vervolgens door een prima installatie team op de beloofde data ( op zeer korte termijn ) geïnstalleerd.
 • Peter Stolk Brielle
  1

  Teleurstellend is nog een understatement...

  Mijn ervaring met In2Solar is ronduit teleurstellend, lees: zeer negatief. De feiten: 1) plaatsingsdatum is 4x verschoven 2) toegezegde 410 wp panelen als 380 wp panelen gelegd 3) tweede hands omvormer als nieuw verkocht 4) chaotische installatie omvormer en aansluiting op slimme meter. Monteur ging op vrijdag om 17.00 uur naar huis terwijl alles open lag. Op zaterdag kwam er ondanks de toezegging dat het zou worden afgemaakt niemand opdagen. Er was ook niemand bereikbaar. 5) op zich niet relevant, maar wel tekenend: bij aankomst reden de panelenleggers direct een deuk in de auto van de buren. De financiele afwikkeling en communicatie met In2Solar hierover was ook een grote sof. Ik moest akkoord gaan met een kleine korting/compensatie, anders zouden de panelen worden weggehaald. Kort en goed: afdeling nachtmerrie. In2Solar neemt klanten niet serieus en lijkt enkel uit op het binnenhalen van orders. Bezint eer ge begint.
 • Leon Versaevel Melissant
  6

  Gemengde gevoelens

  Mijn ervaring met in2solar zijn een beetje dubbel. De panelen die op mijn dak geplaatst zouden worden konden bij nader inzien daar niet geplaatst worden. Dit had van te voren vastgesteld moeten worden. Hierna is er wel goed meebewogen om tot een oplossing te komen. De monteurs waren vriendelijk en werkten hard. Helaas is er tijdens de werkzaamheden een dakpan gebroken waardoor ik lekkage in mijn badkamer heb gehad. Dit is niet door de monteurs gemeld/opgemerkt.
 • Cor Nieuwe-Tonge
  10

  Snelle en degelijke montage en prima advies

  Nadat ik de afspraak heb gehad zijn ze nog langs geweest om het advies te controleren. Daarna volgde binnen enkele weken al de montage van het systeem.
 • Daniel Dirksland
  1

  Rommelige organisatie en planning.

  Installatie is nog steeds niet volledig aangesloten. Bij instalatie op platte dak naar de buren 2 winkelhaken gemaakt in het epdm, dit is niet gemeld door de monteurs waardoor de buren 2 dagen met een forse lekkage hebben gezeten. Ook worden afgesproken starttijden door de monteurs niet gerespecteerd en als ze aankomen melden ze zich niet eerst maar klimmen gelijk het dak op waardoor ze in een voor het raam staan zonder dat je weet dat ze er zijn.
 • Thijs Brielle
  2

  Zeer slechte communicatie

  Plaatsen van panelen snel en professioneel. Het lage cijfer volledig toe te schrijven aan slechte communicatie. Slecht bereikbaar en niet terugkoppelen. Toch wel aanbevelen door snelle levering na akkoord offerte.
 • Hanny Hellevoetsluis
  8

  Fijne medewerkers

  Goed gesprek voordat ik de beslissing nam. Aardige mannen die kwamen installeren en ook uitleg gaven. Wel jammer dat de factuur en deze beoordeling bij m'n reclame terecht kwamen.
 • Jurgen Sint Willebrord
  10

  Van begin tot oplevering een fijne ervaring

  Vanaf het eerste gesprek en offerte tot en met de oplevering een fijne ervaring. Alles netjes afgewerkt en goed opgeleverd. Nu maar hopen dat het een zonnige winter wordt.
 • Dick van Vliet Hellevoetsluis
  10

  Geweldig !

  Na het verkoopgesprek thuis (binnen 1 dag na tel.) door de enthousiaste verkoper Remge Diender heb ik andere offertes laten vallen. 12 zonnepanelen incl. materialen plus alles wat er bij hoort resulteerde in een offerte waarbij de noodzakelijk in mijn geval te vervangen groepenkast incl. de prijs was welke ik elders zou betalen. Plaatsing gebeurde nog 1 dag eerder dan afgesproken en het waren zeer vriendelijke en vakkundige installateurs. Complimenten voor het hele gebeuren.
 • Rini Oudenbosch
  7

  Kwalitatief hoge afwerking en goed materiaal. Echter qua communicatie is verbetering mogelijk.

  Door stagnatie in de aanlering zonnepanelen vanuit de groothandel en door bezettingsproblemen bij In2solar een valse start moeren maken. Wel alles ingezet door leverancier om zaken op te lossen. Maar helaas liet de communicatie daarbij wel wat te wensen over.
 • Wim Ooltgensplaat
  9

  Gewoonweg heel goed.

  Binnen enkele dagen na ons verzoek kwam vertegenwoordiger van de onderneming op bezoek. Het offerte traject verliep top en uitleg was mij volkomen duidelijk. De plaatsing binnen 4 weken na akkoord op de offerte bleek uit de verhalen van derden ook top. De plaatsing op zich ging goed. Al met al een zeer tevreden klant.
 • Bram Oude Tonge
  10

  Van offerte tot uitvoering bijzonder professioneel

  Positief, In2solar geeft passend en eerlijk advies. Wij raden In2solar zeker aan. Na opdracht de zonnepanelen binnen twee weken zeer vakkundig gemonteerd en ingebruikname genomen.
 • Alex Achthuizen
  10

  Geweldig

  3 weken nadat Dominic de offerte had gemaakt bij ons aan de keukentafel, waren we ineens electriciteits leverancier geworden. Om 08:00 uur stonen er 2 mannen op de stoep om 10 zonnepanelen te installeren op ons dak en aan te sluiten in de meterkast. Om 13:00 uur waren ze klaar. Prima gewerkt. Ik kan in2 Solar iedereen aanbevelen. Oh en niet onbelangrijk behalve de zeer goede service was de prijs ook bijzonder concurerend.
 • Dirk Melissant
  10

  Vlotte en keurige installatie!!

  Na een vakkundig advies gesprek en keuze gemaakt over welke installatie het beste zou passen. Gezien op huidige en toekomst situatie. Ze waren ook goed op de hoogte met alle technische en politieke ontwikkelingen. Binnen een redelijke termijn de installie ingeplanned en panelen zijn keurig geplaatst. Ook kabel werk en meterkast aanpassing prima uitgevoerd. Fijn om zo goed geholpen te worden.
 • Mart Hellevoetsluis
  2

  Ik heb de order geannuleerd omdat In2Solar tot 3 keer toe afgesproken installatiedatum niet nakomt

  In2Solar stuurt ons één dag voor de afgesproken leverdatum van de eerder bestelde installatie een nieuwe offerte, omdat naar hun zeggen de beoogde panelen niet tijdig geleverd zijn. Reeds tweemaal eerder kwamen zij een afgesproken leverdatum niet na en meldden zij dat pas aan de vooravond van de beoogde levering. Eerst omdat de omvormer niet beschikbaar was en later omdat er een personeelstekort was. Die tweede keer waren dus klaarblijkelijk wel alle materialen beschikbaar. Die zijn daarna hoogstwaarschijnlijk aan een andere klant geleverd zonder daarover met ons te overleggen. Drie keer is scheepsrecht; order geannuleerd
 • Hein Terneuzen
  7

  gemengde emoties

  Nadat alles was opgemeten, kwamen we in een fase terecht waarin niet alles helemaal verliep zoals je zou verwachten. Na enkele weken van kleine frustraties is de installatie goed en netjes gedaan en nadat ikzelf 2 x naar Enphase heb gebeld loopt het nu als een geoliede machine. We hadden graag nog een eindgesprek gehad, wat er nooit is geweest. Aftersale mag, maar is misschien nu al beter. Enphase is 100% top en een grote aanrader. Wat betreft In2solar ben ik gematigd optimistisch en tevreden. Wel raad ik ze aan als installateur van panelen, omdat ze met name gaan voor hoge standaard en kwaliteit.
 • willem Kapelle
  6

  Werking panelen tov beloofde resultaat is goed

  Uitleg en offerte was goed. Communicatie tav planning en plaatsen panelen verliep stroef . Communicatie binnen jullie eigen organisatie behoeft de nodige aandacht.
 • Twan Sommelsdijk
  10

  Topkwaliteit, super service, klantvriendelijk

  Een professioneel bedrijf dat meedenkt en goede adviezen geeft. Zowel bij kennismaking als montage en levering zeer klantvriendelijk en er word meegedacht aan een goede, mooie, duurzame oplossing op maat gemaakt. De oplevering is zeer accuraat, kwalitatief hoogstaand en ook hier wordt meegedacht wanneer en hoe plaatsen we de zonnepanelen. Kortom een mooi, servicegericht en persoonlijk bedrijf welke topkwaliteit levert in alle opzichten. Super tevreden en blij met het eindresultaat!
 • Wouter Breda
  6

  Communicatie kan beter

  Een van de dure micro-omvormers brak al na een maand. We hebben weken lang gebeld en gemaild en hoewel er wel beloftes gemaakt werden, gebeurde er niks. Toen er eindelijk serviceafspraken ingepland werden, kwamen ze vaak - zonder bericht - niet opdagen. Uiteindelijk is het wel gerepareerd maar de communicatie moet echt beter.
 • Andre Dirksland
  6

  Reageren en leveren snel.

  Binnen een dag een gesprek en snel offerte en levering. Alleen de afwerking en service is een punt van aandacht, en is nog veel te winnen voor dit bedrijf.
 • Laurens middelharnis
  3

  redelijk

  montage moeilijk contact lastig afhandeling slecht
 • Willem Sommelsdijk
  8

  voor niet standaard situaties bereid om mee te denken naar oplossingen en om extra hulp te regelen

  Voor uitbreiding van de zonnepanelen moest er een oude zonneboiler van het dak gehaald worden en nieuwe dakpannen gelegd worden voordat de nieuwe extra zonnepanelen gelegd konden worden. In2Solar hebben keurig een kraan geregeld en het gat met dakpannen dichtgelegd. Zeer tevreden met de nieuwe zonnepanelen en met het beantwoorden van vragen nadat de panelen in bedrijf waren.
 • Robert Oud-Beijerland
  1

  Slechte communicatie.

  Heel veel achteraan bellen om iets geregeld te krijgen. Afspraken worden niet nagekomen. Installatie uiteindelijk wel goed opgeleverd. Maar vergeten zelf de factuur te sturen, na 2 maanden alsnog ontvangen. Die moest uit betaald worden via een stimuleringsfonds. En toen wisten ze me ineens wel te vinden. Ik netjes alles geregeld maar het duurde wat langer bij het fonds. Gelijk alle aardigheid weg. Dat ze verwachten dat ik ging zorgen dat ze de volgende dag hun geld hadden. Toeval wil dat het geld blijkbaar al 2 dagen op hun rekening stond. Tevredenheidsgarantie 100%. Pffff
 • Jef Roosendaal
  1

  Zeer slechte service

  18 mei kreeg ik een melding dat er een storing was en dat ze zo snel mogelijk een software update zouden doen. Na 2dg. nog niets veranderd dus gebeld zou zo spoedig mogelijk verholpen worden.Na verschillende keren gebeld te hebben,kwam een zzper langs die in de meterkast de zaak controleerde en tot de conclusie kwam dat de zaak verkeerd aangesloten was. Hij heeft de zaak goed aangesloten maar het probleem was nog niet verholpen. Voor de panelen na te kijken en micro omvormers moest een dakman komen. Hij zou met Mark contact opnemen om dit zou snel mogelijk te regelen. 15 juni om 18.30 uur kwamen 2 dakmannen die haalde 2 panelen los en zagen geen probleem, om de andere panelen te controleren hadden ze een stelling nodig. Ze zouden met mark kontakt opnemen om dit zo spoedig mogelijk te doen. Het is nu 24 juni en een paarkeer bellen nog steeds niets gezien. Ik heb zeker 20 keer gebeld en 2 keer gemaild waarop geen antwoord kwam bij het bellen naar Mark kreeg ik de melding voice mail vol is niet te bereiken. Ik heb 11 panelen waarvan er maar 2 werken . Hoezo prima service.
 • Joshua Zierikzee
  3

  Teleurstellend

  Na op ondertekenen van de offerte hadden we een goed gevoel. Bij het plaatsen van de zonnepanelen ging er helaas iets fout (wat kan gebeuren). Echter daarna enorm veel gebrek aan communicatie. Ik moet overal zelf achteraan, ik ervaar dat als niet prettig. De belofte op de website, dat ze pas na weg gaan als de installatie in orde is en akkoord is bevonden klopt niet. Ik zit hier nog steeds meer 1 micro omvormer/paneel die niks doet. Beloftes die aan de telefoon worden gemaakt, worden helaas ook niet vaak nagekomen, waardoor ik nog een keer moet bellen. Mega frustrerend allemaal. Tips aan In2Solar, zorg dat je communicatie op orde komt en dat ik als klant niet overal achteraan hoeft te bellen.
 • Jurgen Scharendijke
  1

  Bijzonder

  Afspraak gemaakt, samen met Christiaan op het dak van onze woning gestaan en verdere afspraken gemaakt! So far so good. Offerte zou worden opgemaakt en zouden mijn vriendin en ik na een paar dagen tegemoet zien. Twee weken later gebeld, offerte was volgens Christiaan al verstuurd. Hij wilde ons al bellen of alles duidelijk was. Excuus, excuus, zou de offerte direct nogmaals versturen, nu ook naar mijn mail adres. Dag later nog geen mail. Drie dagen later weer gebeld. Dit maal een collega gesproken. Kon zien dat Christiaan ermee bezig was geweest. Had de offerte voor zich, zou een bij Christiaan checken en m dan Nogmaals doorzetten. Welke email adres? Nu 2 maanden, drie belletjes en 4 loze beloftes verder nog steeds geen offerte gezien. Bijzonder!
 • J. Sommeldsijk
  4

  Slecht contact!

  Tot het akkoord gaan met de offerte verliep het contact super. Toen kwam de dag van installeren, er kwamen wat jongens die allemaal zzp-er waren. Het verliep allemaal niet echt soepel. Totdat er op een gegeven moment een oudere man kwam die de zaak op gang kwam trekken. Blij dat hij er was! De jonge mannen verdomden het om in de kruipruimte te gaan om de kabel te trekken omdat er 4 cm water in stond, dat moesten we zelf doen of weken wachten tot het water weg was. Dan heb je dus panelen op je dak die niet werken. Totdat ook hier de oudere man zelf maar onder de vloer ging. Ze liggen er op....ze werken prima maar we hadden nog een paar vragen en zie dan maar eens antwoord te krijgen. Dat lukt dus niet, offerte geaccepteerd, werk uitgevoerd en contact is niet mogelijk. Wij hadden Mark en en die hebben we alleen gezien om offerte te maken en daarna nooit meer. Niet eens langs geweest voor afname......en contact achteraf, nee, daar doet Mark niet aan. We hadden het In2Solar gegund om de lokale economie te sponsoren ipv buiten het eiland vandaan. Maar dat was achteraf een vergissing. Wij raden het niemand aan en zullen hier zelf ook nooit geen gebruik meer van maken in de toekomst.
 • Sjon Kortekaas Hellevoetsluis
  7

  Komen vertrouwd professioneel over

  De eerste stappen zijn goed gemaakt en vol vertrouwen de afronding tegemoet zien
 • paul hiwat Hellevoetsluis
  6

  ???

  Christiaan is net bij ons geweest, en vertelde ons dat er maar 5 zonnepanelen bij ons op het dak passen, en het dus niet rendabel is om zonnepanelen te nemen. Bakker Bouw was ook bij ons geweest en die vertelde ons dat er 8 panelen op het dak passen. Daarom hebben wij nadat Christiaan geweest is, nog een keer geverifieerd bij Bakker Bouw als het wel klopt dat er 8 panelen op ons dak passen, dit werd wederom bevestigd door Bakker Bouw .In mei worden er 8 panelen door Bakker bouw bij ons op het dak geplaatst. Wij vinden het heel vreemd en snappen er dan ook niks van
 • IJ Jacobse St Anna ter Muiden
  9

  Snelle en goede plaatsing

  Voor de offerte kwam Celeste aan huis om alles te bekijken en te overleggen. Na een prettig gesprek waren we snel akkoord. Binnen 4 weken konden we genieten van de zonnepanelen op ons dak.
 • Alfred Roosendaal
  10

  Top bedrijf!

  Zonnepanelen geplaatst en meterkast vernieuwd! Uitstekende informatie en uitleg vooraf, aan huis. Duidelijke prijs informatie. Zeer vriendelijk personeel. Goed bereikbaar, en snel reagerend, via E-mail en telefoon. Leveren wat ze afspreken. Nette en snelle plaatsing. Vlotte afhandeling van BTW teruggave.
 • E. Terneuzen
  10

  Netjes en duidelijk

  Contact was fijn en soepel. Duidelijke uitleg. Geen enkele vraag was te veel. Wij zijn erg blij met de panelen.
 • Oscar Koewacht
  10

  Geweldige service

  In2Solar team heeft een perfecte service geleverd van het aanbrengen van de zonnepanelen als het ombouwen van de meterkast. Het was fijn om met zo'n team te mogen werken, duidelijke en goede offerte en de service voor het regelen van de BTW teruggave. Nogmaals dank Team In2Solar (Celesta)
 • Ton Hellevoetsluis
  9

  Goede leverancier!

  Goede ervaring met Chris. Duidelijke offerte. Beste prijs uit 3. Geplaatst binnen 2 weken door 4 jonge monteurs. Keurig netjes. Wij zijn tevreden. Kregen later nog bezoek van Chris om te evalueren. Daarbij nog een leuk presentje mogen ontvangen!
 • bart axel
  9

  Betrouwbaar, snel en vakkundig.

  Fijn om mee samen te werken. In2Solar was de enige aanbieder van zonnepanelen die persoonlijk langskwam om mogelijkheden plaatsing zonnepanelen te bekijken en offerte toe te lichten. Daarbij werd alles duidelijk uitgelegd en was In2Solar ook eerlijk/ realistisch over verwachte opbrengst. Plaatsing was zeer vlot binnen enkele weken na offerte. Deze is vakkundig en netjes uitgevoerd door zeer vriendelijke en correcte installateurs. In2Solar-team Celesta, Thomas, Ruben en Jean bedankt!
 • bert oudenbosch
  10

  Toppie

  Het offerte traject van Erwin was prima in orde en ging snel, alle vragen werden netjes beantwoord. Het plaatsen werd niet lang na het opdracht verlenen uitgevoerd, ook dit ging super, de monteurs dachten mee zodat er geplaatst werd wat kon i.v.m. een nog te plaatsen dakkapel. Na het betalen van de factuur duurde het wat langer eer de laatste dingen door Dominic en Mark werden opgelost. Maar ook dit ging uiteindelijk perfect. Kortom ben helemaal tevreden over in2Solar, toppie.
 • bram berkenbosch Dirksland
  9

  Goed advies, kijken wat mogelijk is, snel en vakkundig.

  Na offerte aanvraag zonnepanelen.nl kregen we drie reacties. de eerste was van In2Solar. Dominic kwam op gesprek , kijken wat de mogelijkheid was om de panelen te verdelen over het schuine dak voor en platte dak achter. Volgende dag offerte binnen met mooie combinatie van de verdeling van de panelen. Daarna op de werkplaats geweest en bij het zien van dit alles waren we overtuigd van alles en hebben besloten met In2Solar in zee te gaan. Na een paar weken werden de zonnepanelen gelegd door twee vriendelijke , vakkundige medewerkers. Een dag later kwam Dominic langs met een attentie en alles nog even nagelopen en de app uitgelegd. Alleen maar lof. In2Solar Bedankt !!! En nu hopen op veel zonnige dagen. Bram en Anet Berkenbosch Dirksland.
 • Dirk Noordgouwe
  9

  Afspraak is afspraak

  Even wennen maar geweldige medewerkers.
 • J van gerwen Ossendrecht
  8

  Vakmannen

  Super netjes gewerkt/ vakmanschap
 • maikel Hellevoetsluis
  10

  super goed geholpen

  na een telefoongesprek een schouw afspraak ingepland met duidelijke taal. super snel geholpen en staan meteen voor je klaar. bij het plaatsen ging het super snel en soepel. ben super blij
 • O.S. Domburg
  10

  Fijn contact, goede montage, netjes zoals het hoort.

  Fijn contact met Mark en de jongens. Alles is goed doorgesproken en netjes aangelegd ook al was het best een uitdaging met drie verschillende daken en 4 groepenkasten. Erg tevreden met het resultaat.
 • Rob Rozenburg
  9

  top ervaring

  Goede service, goed contact en gespecialiseerde aannemer voor plaatsen van de zonnepanelen.
 • Michael Mes Goedereede
  10

  Super service met aandacht voor de klant

  Wij hebben afgelopen dinsdag 14 zonnepanelen geplaatst gekregen. Van af het moment dat ik uitgenodigd werd om een offerte samen te stellen tot het moment dat de panelen geplaatst waren .....alleen maar lof. Snelle en scherpe offerte welke naar mijn wensen was samengesteld, snelle levertijd, en keurige vakkundige monteurs die de plaatsing hebben uitgevoerd. Als na plaatsing ook nog tijd gemaakt wordt om een attentie langs te brengen, weet je dat dit mensen zijn die service hoog in het vaandel hebben staan. Een aanrader voor een ieder die zonnepanelen wenst
 • Jacob Melissant
  4

  Kennisniveau belastingwetgeving

  We benaderden dit bedrijf met het doel om 15 zonnepanelen te installeren op de zuidzijde van ons schuurdak. Dit in aanvulling op de bestaande 28 panelen die in 2014 werden gemonteerd op het dak van onze woning. Ons werd door in2solar verzekerd dat we het BTW-gedeelte over die tweede set probleemloos terug konden vorderen van de belastingdienst. Quod non: een telefoontje naar diezelfde belastingdienst leerde ons dat bij een te installeren tweede set zonnepanelen aanvullende voorwaarden gelden die leiden tot allerlei rompslomp die de moeite verder niet waard is. Het vertrouwen in dit bedrijf daalde hierdoor flink waarna we besloten verder af te zien van een eventuele samenwerking.
 • Peter Middelharnis
  10

  Eerlijk verhaal, goed en snel geregeld.

  Na een vlotte inventarisatie een net voorstel met diverse mogelijkheden ontvangen. Na het geven van de opdracht snel en zeer nette installatie. Prettige montageploeg, ze vertrekken pas als alles werkt.. Dit bedrijf is zeker een aanrader. Ze regelen alles op een prettige en vlotte manier.
 • Jaco van der Velde Middelharnis
  10

  Zeer vakkundig, snel en prettig

  Na een korte zoektocht in het zonnepanelenmoeras met vele aanbieders gekozen voor In2Solar. Zij zijn zeer vakkundig, nemen uitgebreid de tijd om je goed te adviseren over hetgeen past bij jouw woning en wensen (andere aanbieders gooien enkel offerte over de mail), en wij hebben zelfs een uitleg/rondleiding in het magazijn gekregen om inzicht te krijgen in de diverse mogelijkheden en toepassingen. Vervolgens heel snel een mooie offerte gekregen met uitleg op de diverse onderdelen. Na akkoord werd de installatie binnen 3 weken volledig geinstalleerd door vakkundige en gezellige installateurs, en werkt alles top, inclusief de app waarop je je energieopwekking per paneel kan zien. En verder duidelijke info over de benodigde administratieve acties (energieleverancier, BTW terugvorderen). En bij vragen, snelle reacties via whatsapp. In2Solar: dankjulliewel!!!
 • Tom Middelharnis
  10

  Geweldig

  Heel snel een duidelijke offerte in huis. Daarnaast goed en vriendelijk geholpen. Goede communicatie wanneer te leveren en vriendelijke monteurs.
 • Jean-Marc Oud-Beijerland
  9

  Prettig en professioneel

  Duidelijke snelle offerte die zonder problemen aangepast kon worden . Iedere vraag snel ongeacht tijdstip vlot beantwoord. Na acceptatie van de offerte werd de moeite genomen zo snel als mogelijk te leveren luisterend naar de voorkeur van de klant wanneer. De montage werd gedaan door een team van drie . Duidelijk op elkaar ingespeeld. Niets werd afgeraffeld en de tijd genomen voor tips en uitleg.. Toch ging het snel en binnen een dagdeel alles geïnstalleerd ook al was de meterkast moeilijk te bereiken.
 • Peter Sommelsdijk
  10

  Deskundig advies, duidelijke offerte en netjes uitgevoerd

  We waren op zoek naar zonnepanelen en hadden zelf al het 1 en ander opgezocht op internet. We wilden het liefst een bedrijf uit de buurt, zodat je snel contact kunt hebben als er wat is. We kwamen al snel uit bij in2solar. Dominic kwam super enthousiast en professioneel over, we kregen gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf. We hebben onze ideeën verteld en Dominic gaf ons een goed advies. Dezelfde avond ontvingen we al de offerte op de mail en deze was duidelijk, netjes opgezet en goed qua prijs/kwaliteit. Nadat we akkoord gingen konden de panelen al heel snel geplaats worden. De mannen die dit kwamen uitvoeren waren super goed. Ze waren erg vriendelijk, netjes en hebben het werk heel netjes en vakkundig uitgevoerd. Dezelfde middag kwam Dominic nog langs om uitleg te geven en te kijken of alles goed was gegaan. Kortom, we zijn zeer tevreden hoe alles van begin tot eind is gegaan met benaderen, adviseren en uitvoeren. We zouden hen zeker aanbevelen aan anderen
 • Thoom Gille MIDDELHARNIS
  9

  Goede uitleg in voorfase en keurig geplaatst.

  Bij een bezoek op het bedrijf van In2Solar uitleg gekregen over de diverse mogelijkheden. Adequate offerte fase, waaronder de keuze van de productiecapaciteit, aantal platen en het ‘legplan’. En een concurrerende offerte. De technische uitvoering is keurig verzorgd en support bij het maken van de digitale koppelingen. Kortom prima uitgevoerd. Daarmee vertrouwen in de gewekte verwachtingen ten aanzien van de stroomproductie en storingvrije werking de komende jaren. Th. Middelharnis
 • Ron Dordrecht
  10

  Uitstekend advies, keurige offerte en prima uitvoering

  Via een collega verkreeg ik hun gegevens. Zowel telefonisch als persoonlijk een zeer prettig contact gehad. Zeer uitgebreid advies maar ook een keurige offerte met diverse opties, duidelijk en overzichtelijk toegelicht. Zeer vriendelijke bouwploeg die alles netjes hebben gemonteerd en direct in werking hebben gesteld. Ik beveel hun van harte aan!
 • Eddie Middelharnis
  10

  Betrouwbaar,eerlijk ,vriendelijk en behulpzaam

  Na een telefoontje ging alles in een sneltreinvaart. Personeel zeer behulpzaam en professioneel. zoeken echt naar een voor jou persoonlijke oplossing met een prima advies in producten met een perfecte balans tussen kwaliteit en kosten. De installatie was prima geregeld, snel, netjes en door zeer vriendelijke monteurs. Deze combinaties maken in2solar voor mij een prima keus! Ga zo door
 • Jan en Nellie Stellendam
  10

  Snel, deskundig, klantgericht en vriendelijk.

  Na een redactioneel stuk over In2Solar, in één van de regionale kranten op Goeree Overflakkee, werd onze interesse gewekt voor de aanschaf van zonnepanelen, via dit bedrijf. Na telefonisch contact met verkoopadviseur Mark, kon deze de vlg. dag al langs komen voor een advies gesprek. Nog diezelfde dag konden we in het mazijn in Middelharnis, naar de aangeboden zonnepanelen komen kijken. Na ons akkoord op de offerte kondem de panelen al binnen een paar weken geplaatst worden. Gisteren werden de panelen, door het vriendelijke installatieteam, onder leiding van Kamal, op deskundige wijze op ons platte dak geplaatst. Mede, door de goede en prettige communicatie met Mark, verliep het aanmelden bij de netbeheerder en het aanvragen van de BTW-teruggave, als een zonnetje. Wij zouden dit bedrijf zeer zeker bij anderen aanbevelen. 21-04-2021 J. en N. v.d. Sluijs, Stellendam
 • Hans Middelharnis
  8

  Uitstekend werk afgeleverd

  Bij het zien van hun werkzaamheden bij de buren dacht ik gelijk al dat het installatieproces door echte deskundigen werd verricht. Mijn belangstelling en vragen aan hen had tot resultaat dat dezelfde dag al door de bedrijfsleiding het een en ander werd opgemeten en een offerte werd uitgebracht. Slechts enkele dagen daarna werden de werkzaamheden vakkundig en ook netjes uitgevoerd. De keuze tot welke zonnepanelen en welke omvormer werd keurig uitgelegd en plaatsing ervan is piekfijn verzorgd en oogt keurig en betrouwbaar. Ook de uitleg over hoe het e.e.a. zich verder in de praktijk ontwikkelt liet niets te wensen over en nu is het een kwestie van afwachten hoe de uiteindelijke financiële resultaten van deze duurzaamheid zullen zijn.
 • Albert Den Haag
  10

  Top verkoper Erwin Het team team onder Leiding van Hakim en de aftersales van Dominique

  Een goede offerte voorkomt problemen en kleine aanpassingen om het advies persoonlijk te maken waren top! Tot 24 uur van te voren zijn aanpassingen mogelijk geweest om het systeem te perfectioneren. De aanleg was perfect. Nette mannen die gezorgd hebben voor de perfecte uitlijning van de panelen en alle kabels zijn onder goedkeuring van mijn vrouw naar volle tevredenheid weggewerkt. Zelfs een al 21 jaar bestaand probleem in de meterkast werd tegen een kleine vergoeding verholpen! De aftersales was ook nodig i.v.m. een klein defect aan de communicatie via de Envoy. Dominique heeft dit naar volle tevredenheid opgelost door de Envoy te vervangen en hij heeft ruim de tijd gekomen voor de aftersales vragen. Twijfel na de koop hoort erbij maar we hebben al onze vragen vakkundig beantwoord gekregen. We zijn super blij dit is het beste systeem voor ons. Laat de zon maar schijnen. Ps Leuk dat we onze buren ook aan twee mooie systemen hebben kunnen helpen. Veel dank we gaan denken aan het volgende systeem voor onze winkel.
 • Karin Van der Linde Ooltgensplaat
  10

  Duidelijk, snel en vakkundig.

  Na alle offertes en gesprekken met diverse leveranciers wist ik het niet meer. Tot ik telefonisch contact had met Dominic, die mij uitnodigde langs te komen om te laten zien waar ik mijn geld aan uit zou geven. Geen dure showroom maar een rondleiding in het magazijn waar je uitleg krijgt en alles kan bekijken. Daarna de diverse opties besproken die voor mij belangrijk zijn, zoals 25 jaar garantie en het legplan. De offerte is duidelijk en concurrerend en ik had een goed gevoel over In2solar. Binnen een week kon het geïnstalleerd worden, nog een meevaller, want elders moest ik 7 weken wachten. Er kwamen 3 monteurs die heel goed op elkaar ingespeeld zijn en alles in overleg doen. Ik ben heel erg tevreden over het advies, de snelheid, het meedenken, de installatie en het contact.
 • Arwin Middelharnis
  9

  Uitstekend

  Project afgerond bij Handelsgebouw de oostplaat, Er is een uitstekende service verleent waar we erg tevreden op terug kunnen kijken.
 • Martijn Dirksland
  10

  Enorm servicegericht en concurrerend geprijsd

  Voor een uitbreiding van ons zonnepanelensysteem werden we gewezen op In2Solar als potentieel interessante partij. Na een offertetraject waarin zeer snel geschakeld werd (op afstand), 1 persoonlijk validatie- en contactmoment om de puntjes op de i te zetten (waarbij de medewerker binnen een kwartier vanaf het maken van de afspraak langs kon komen), werd ons nieuwe systeem door een gaatje in de kalender binnen een week geïnstalleerd. Dit laatste bijna volledig naar verwachting en erg netjes, door medewerkers die met respect voor ons huis en gezin hun werkzaamheden uitvoerden. Dit alles zonder te morren toen de installatiewerkzaamheden tegen vielen. Na controle door In2Solar werd ons enige commentaarpuntje binnen een dag verholpen. De totale lengte van het traject van eerste contact tot een systeem dat naar volle tevredenheid op ons dak ligt is een indrukwekkende 15 dagen! Dat verdient een dikke pluim en kunnen veel collegabedrijven een voorbeeld aan nemen... Concluderend: In2Solar is warm aan te bevelen, A++ service, goede prijs, kwalitatief goede spullen en enorm snel schakelen.
 • Johan van Oosterhout Nieuwe-Tonge
  10

  Geweldige service en klantgerichtheid

  Van (A) anvraag tot (Z) onenergie,is het bij in2solar goed geregeld, een echte aanrader,wij zijn super blij met onze panelen ,die nu al goed werk leveren.
 • Henk Maartensdijk
  10

  Vlot, snel deskundig, klantgericht, aimabel

  Fijne contacten Prijsvriendelijk super gemotiveerde aardige en deskundige medewerkers goede nazorg
 • Luigi Barendrecht
  10

  Super geregeld en top service.

  Vanaf het eerste moment vriendelijke en kundige mensen ontmoet die de zonnepanelen keurig hebben geplaatst. Produceren maar!
 • Frank van Dun Teteringen
  8

  Snel geïnstalleerd en werkt prima

  Goed contact met Frans v Soest. Waardoor de installatie al binnen enkele weken geplaatst kom worden. De panelen liggen netjes op het dak. Fijn dat Frans nadien nog langs kwam voor wat uitleg.
 • Rinus Zoetermeer
  10

  Correcte uitleg

  5 weken terug de opdracht gegeven , en vandaag is alles zoals besproken geplaats, keurige ploeg en adviseur met verstand van zaken, ga deze zeker doorgeven aan vrienden en familie.
 • André Sommelsdijk
  7

  Zeer tevreden over In2solar!

  Heldere uitleg voorafgaande aan installatie. Installatie professioneel uitgevoerd, er gingen wat dingen mis met boringen naar kruipruimte maar vervolgens is dit netjes en vlot opgelost. Zou deze partij zeker aanraden.
 • Ron Vijfhuizen Oude-Tonge
  10

  Alles conform heldere afspraak en op tijd

  Goede onderbouwing en presentatie. Planning en communicatie zeer goed. Zeker een aanrader.
 • Marcel Sommelsdijk
  10

  Zeer tevreden over In2Solar!

  In2Solar heeft mijn woning verzorgd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Erg blij met hoe alles in zijn werk is gegaan!
 • Ramiro Roosendaal
  10

  Echt zeer proffecioneel

  De adviseur heeft 1.5 uur bij ons de diverse mogelijkheden uitgelegd. Na 4 weken zijn de panelen geplaatst, keurige dakwerkers dakgoot direct ook schoon gemaakt. zeer tevreden. Fullblack 390Wp 10 stuks met 25 jr Fabrieksgarantie en Enphase micro omvormers zou hen zeker aanraden.
 • M. Middelharnis
  9

  Professioneel, flexibel en meedenkend.

  Prijskwaliteit verhouding prima, gedegen advies en plan van aanpak vooraf. Installateurs vriendelijk en correct. Verder afspraken goed nagekomen, zeker een aanrader.
153 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10