CV-KETELS EN WARMTEPOMPEN

In2Solar en Holland Warmte bundelen hun krachten samen voor een duurzame toekomst!

In2Solar is een samenwerking gestart met Holland Warmte om de groeiende wens van de consument tegemoet te komen. Holland Warmte staat bekend om zijn specialisatie in cv-ketels, warmtepompen en airconditioning. Door de samenwerking zullen beiden partijen sneller kunnen schakelen en de consument beter kunnen helpen bij het verduurzamen van hun woning.

Holland Warmte is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Het bedrijf is in 1965 opgericht door Theo van Triet senior die het bedrijf liet uitgroeien tot een succes. Theo van Triet senior was zijn tijd ver vooruit en zag hoe Nederland omschakelde naar aardgas. Hierdoor was er werk genoeg en kon Holland Warmte snel groeien. Holland Warmte was daarnaast de eerste installateur in Nederland met een warmtepomp in eigen huis die gekoppeld was aan bodemcollectoren en zonnecollectoren. De dochter van Theo van Triet senior: ‘Marianne (50)’ zei dan ook: “Mijn vader, een echte techneut, was in feite zijn tijd ver vooruit.”

Na het eerste project in de glastuinbouw met een warmtepomp en een van de grootste woningbouwprojecten in Europa ging het bedrijf zich in 1991 volledig richten op de particuliere markt. Hier heeft Holland Warmte tot op de dag van vandaag enorm veel specialisatie in gekregen en dat zie je terug in hun service.

Waarom voor Holland Warmte kiezen?

Holland Warmte zag hoe Nederland massaal omschakelde naar aardgas. Hierdoor kon Holland Warmte zich specialiseren in de sector. Als je aan cv-ketels en warmtepompen denkt dan denk je aan Holland Warmte. Ze zijn servicegericht, professioneel en zijn voorzien van alle erkenningen en certificeringen. Mocht je opzoek zijn naar een nieuwe installatie of onderhoud op je huidige installatie kijk dan vooral op www.hollandwarmte.nl.

De voordelen van Holland Warmte

zonnepanelen kopen

Meer dan 55 jaar ervaring

zonnepanelen installeren

Voorzien van alle erkenningen en certificeringen

zonnepanelen installateur

Servicegericht

beste zonnepanelen

Professioneel

zonnepanelen zuid holland

24-uurs servicedienst

omvormer zonnepanelen

Tot wel 13 jaar garantie

pv panelen

Uitsluitend A-merken

pv paneel

Intern opgeleide, vakbekwame installateurs

zonnepanelen zeeland

De beste prijsgarantie van Nederland

zonnepanelen brabant

De beste servicecontracten

Bekijk het aanbod van Holland Warmte:

 

Contact opnemen met Holland Warmte

Holland Warmte voorziet u graag van persoonlijk advies en informatie via de telefoon. U krijgt dan direct één van hun specialisten aan de lijn. Stuurt u liever een e-mail? Geen probleem. Ze reageren direct!

hollandwarmte

%

Tevredenheidsgarantie

zonnepanelen kopen

Volledig gecertificeerd

Veilig werken is de standaard (steiger + valbeveiliging)

Pas weg na akkoord oplevering inclusief monitoring

Wij zijn pas tevreden als u als ambassadeur aansluit