GARANTIE

Garantie zonnepanelen

Wij werken met korte lijnen en een proactieve houding waardoor wij zorgen voor u wegnemen, zo kunt u met een gerust hart zonnepanelen aanschaffen. Wij monitoren doorlopend de opbrengst van uw zonnepanelen en eventuele calamiteiten. De kwaliteit en het functioneren van het systeem wordt door ons in de gaten gehouden. Mocht er bijvoorbeeld een micro-omvormer uitvallen, dan wordt dit meteen opgemerkt door ons. In het geval van problemen met de internetverbinding, wordt er door ons uitgezocht of er sprake is van werkzaamheden. Als het probleem zich na 24 uur nog niet opgelost heeft, maken wij meteen een afspraak met u om het probleem op te lossen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

In2Solar werkt uitsluitend met materialen van gerenomeerde merken die zich ruimschoots hebben bewezen op het gebied van opbrengst en levensduur. Deze tier 1 kwaliteit kunnen we leveren, omdat onze lijnen met distribiteurs erg kort zijn. Daarnaast beschikken we over ruim 10 jaar ervaring met het leveren van zonnepanelen.

In2Solar staat ook voor persoonlijk contact en maatwerk. Wij voorzien u graag van een passend advies en komen hier graag voor op locatie. Dit is volgens ons de manier om een volledig advies op maat te kunnen geven en nooit voor verrassingen te komen. Daarbij horen we graag uw persoonlijke voorkeuren en leggen wij u de diverse toepassingen en technieken graag uit. Meer informatie over onze service? Ga dan naar onze service pagina.

zonnepanelen kopen

Volledig gecertificeerd

Veilig werken is de standaard (steiger + valbeveiliging)

Pas weg na akkoord oplevering inclusief monitoring

Wij zijn pas tevreden als u als ambassadeur aansluit

30 maart 2021

Duidelijk, snel en vakkundig.

Na alle offertes en gesprekken met diverse leveranciers wist ik het niet meer. Tot ik telefonisch contact had met Dominic, die mij uitnodigde langs te komen om te laten zien waar ik mijn geld aan uit zou geven. Geen dure showroom maar een rondleiding in het magazijn waar je uitleg krijgt en alles kan bekijken. Daarna de diverse opties besproken die voor mij belangrijk zijn, zoals 25 jaar garantie en het legplan. De offerte is duidelijk en concurrerend en ik had een goed gevoel over In2solar. Binnen een week kon het geïnstalleerd worden, nog een meevaller, want elders moest ik 7 weken wachten. Er kwamen 3 monteurs die heel goed op elkaar ingespeeld zijn en alles in overleg doen. Ik ben heel erg tevreden over het advies, de snelheid, het meedenken, de installatie en het contact.

Karin Van der Linde, Ooltgensplaat

29 juni 2021

super goed geholpen

Na een telefoongesprek een schouw afspraak ingepland met duidelijke taal. super snel geholpen en staan meteen voor je klaar. bij het plaatsen ging het super snel en soepel. ben super blij.

Maikel, Hellevoetsluis

24 juni 2021

Fijn contact, goede montage, netjes zoals het hoort.

Fijn contact met Mark en de jongens. Alles is goed doorgesproken en netjes aangelegd ook al was het best een uitdaging met drie verschillende daken en 4 groepenkasten. Erg tevreden met het resultaat.

Rob, Rozenburg

12 juni 2021

Super service met aandacht voor de klant

Wij hebben afgelopen dinsdag 14 zonnepanelen geplaatst gekregen. Van af het moment dat ik uitgenodigd werd om een offerte samen te stellen tot het moment dat de panelen geplaatst waren …..alleen maar lof. Snelle en scherpe offerte welke naar mijn wensen was samengesteld, snelle levertijd, en keurige vakkundige monteurs die de plaatsing hebben uitgevoerd. Als na plaatsing ook nog tijd gemaakt wordt om een attentie langs te brengen, weet je dat dit mensen zijn die service hoog in het vaandel hebben staan. Een aanrader voor een ieder die zonnepanelen wenst.

Michael Mes, Goedereede

7 juni 2021

Eerlijk verhaal, goed en snel geregeld.

Na een vlotte inventarisatie een net voorstel met diverse mogelijkheden ontvangen. Na het geven van de opdracht snel en zeer nette installatie. Prettige montageploeg, ze vertrekken pas als alles werkt.. Dit bedrijf is zeker een aanrader. Ze regelen alles op een prettige en vlotte manier.

Peter, Middelharnis

7 april 2021

Uitstekend werk afgeleverd

Bij het zien van hun werkzaamheden bij de buren dacht ik gelijk al dat het installatieproces door echte deskundigen werd verricht. Mijn belangstelling en vragen aan hen had tot resultaat dat dezelfde dag al door de bedrijfsleiding het een en ander werd opgemeten en een offerte werd uitgebracht. Slechts enkele dagen daarna werden de werkzaamheden vakkundig en ook netjes uitgevoerd. De keuze tot welke zonnepanelen en welke omvormer werd keurig uitgelegd en plaatsing ervan is piekfijn verzorgd en oogt keurig en betrouwbaar. Ook de uitleg over hoe het e.e.a. zich verder in de praktijk ontwikkelt liet niets te wensen over en nu is het een kwestie van afwachten hoe de uiteindelijke financiële resultaten van deze duurzaamheid zullen zijn.

Hans, Middelharnis

22 december 2020

Snel geïnstalleerd en werkt prima

Goed contact met Frans v Soest. Waardoor de installatie al binnen enkele weken geplaatst kom worden. De panelen liggen netjes op het dak. Fijn dat Frans nadien nog langs kwam voor wat uitleg.

Frank van Dun, Teteringen

1 oktober 2020

Echt zeer proffesioneel

De adviseur heeft 1.5 uur bij ons de diverse mogelijkheden uitgelegd. Na 4 weken zijn de panelen geplaatst, keurige dakwerkers dakgoot direct ook schoon gemaakt. zeer tevreden. Fullblack 390Wp 10 stuks met 25 jr Fabrieksgarantie en Enphase micro omvormers zou hen zeker aanraden.

Ramiro, Roosendaal