SERVICE

We staan voor u klaar.

Ook nadat u een product bij ons aanschaft, kunt u natuurlijk bij ons terecht. U bent bij ons één telefoontje verwijderd van de oplossing!

Dankzij onze expertise en korte lijnen met de producent en distributeurs, staan we dagelijks voor u klaar om waar nodig te helpen. Dit is onze instelling in het waarborgen van kwaliteit en rendement van uw investering.

DEFECT OF STORING

Is er sprake van een storing of werkt een van de producten niet naar behoren, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij helpen u dan zo snel mogelijk op afstand of komen bij u langs om het probleem op te lossen. Als dit noodzakelijk is schakelen wij de hulp van de producent in, zodat we het probleem gezamenlijk op kunnen lossen.

 

 

Ondersteuning BTW teruggave.

 

Als je als particulier de mooie stap hebt gemaakt om zonnepanelen  aan te schaffen,  dan kun je de btw op de aankoop en installatie (21%) terugvragen van de Belastingdienst. Bij een pakket van 16 zonnepanelen (5.040 wattpiek) voor €6.500 levert dit €1.128,- op. Met het stappenplan van In2Solar is dat heel eenvoudig. 

Als je zonnepanelen op je dak gaat leggen, word je in feite een mini-energiebedrijfje, en daarmee ook ‘ondernemer’.  Dat heeft als voordeel dat je de btw die je voor de zonnepanelen betaald hebt, kunt terugvragen. Dat doe je met een btw-aangifte.  Met ons stappenplan en toegevoegde opgaveformulier van de Belastingdienst kun je dit prima zelf regelen

 

%

Tevredenheidsgarantie

zonnepanelen kopen

Uitsluitend Nederlands sprekende monteurs

Volledig gecertificeerd

Veilig werken is de standaard (steiger + valbeveiliging)

Pas weg na akkoord oplevering inclusief monitoring

Wij zijn pas tevreden als u als ambassadeur aansluit