SERVICE

We staan voor u klaar.

Ook nadat u een product bij ons aanschaft, kunt u natuurlijk bij ons terecht. U bent bij ons één telefoontje verwijderd van de oplossing!

Dankzij onze expertise en korte lijnen met de producent en distributeurs, staan we dagelijks voor u klaar om waar nodig te helpen. Dit is onze instelling in het waarborgen van kwaliteit en rendement van uw investering.

DEFECT OF STORING

Is er sprake van een storing of werkt een van de producten niet naar behoren, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij helpen u dan zo snel mogelijk op afstand of komen bij u langs om het probleem op te lossen. Als dit noodzakelijk is schakelen wij de hulp van de producent in, zodat we het probleem gezamenlijk op kunnen lossen.

 

 

 Ondersteuning BTW teruggave.

 

Vanaf 1 januari 2023 is het btw-tarief voor de installatie en levering van zonnepanelen op of bij een woning 0%. Een belangrijke voorwaarde is dat het moet gaan om zonnepanelen op of bij een woning, vakantiehuis, bedrijf aan huis (energiegebruik ook voor privé) of VVE.

Voor de volledige regeling verwijzen wij u graag naar de publicatie van de Rijksoverheid: Btw-tarief zonnepanelen (www.belastingdienst.nl)

%

Tevredenheidsgarantie

zonnepanelen kopen

Volledig gecertificeerd

Veilig werken is de standaard (steiger + valbeveiliging)

Pas weg na akkoord oplevering inclusief monitoring

Wij zijn pas tevreden als u als ambassadeur aansluit