WERKEN BIJ IN2SOLAR

Openstaande vacatures

In2Solar is een dynamisch en groeiend bedrijf in een boeiende branche, wij streven naar duurzaamheid en werken oplossingsgericht. In2Solar is voortdurend opzoek naar nieuwe collega’s om ons team te komen versterken. Wij zoeken adviseurs die onze klanten van advies gaan voorzien over onze producten en diensten. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar monteurs om onze zonnepanelen en micro-omvormers te installeren. Het is bij ons mogelijk om in dienst te komen werken, of als freelancer aan de slag te gaan onder de naam van In2Solar.

Op onze werkvloer is iedereen welkom, en hebben wij aandacht voor het individu. Er zijn veel mogelijkheden tot ontwikkelen en jong talent wordt gewaardeerd. Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust contact met ons op. Wie weet kunt u dan aan de slag als adviseur of installateur van de beste zonnepanelen, laadpalen en airconditioning van Zuid-west Nederland.

Montageteam

Monteur zonnepanelen

Specialist in zonnepanelen

Specialist in laadpalen

Monteur elektrotechniek

Monteur airconditioning

Specialist in thuisbatterijen

Specialist in airconditioning

Snel contact opnemen

Ben jij er van overtuigd dat je meerwaarde kan bieden? Vul dan snel onderstaand formulier in en wie weet kan je aan de slag bij In2Solar!

%

Tevredenheidsgarantie

zonnepanelen kopen

Volledig gecertificeerd

Veilig werken is de standaard (steiger + valbeveiliging)

Pas weg na akkoord oplevering inclusief monitoring

Wij zijn pas tevreden als u als ambassadeur aansluit